![]() |
LG 32LH3000 problem...
Imam navedeni lcd, i neke stvari mi nisu jasne. Zašto ne mogu gledati RTL2 i DomaTV? obični vanjski dvb-t prijamnici ih hvataju odlično, ali LG ne želi... :wtf2: Probao sam mijenjati regije pošto na HRV regiji nije ni našao signal, i sad "nađe" te programe, ali ne rade! U čemu je problem? Firmware je tvornički 3.55.
I zašto ne pronalazi ni jedan MPEG4 program, pošto ima kao ugrađeni MPEG4 prijamnik? Antene su 2 vanjske logaritamske... |
1. Kolika ti je snaga signala?
2. Imaš dvije antene, imaš i nekakvu spojnicu, je li ta spojnica OK što se tiče frekvencijske propusnosti DVB-T signala? Meni moj TV nađe i Z1, NetTV i OTV ali isto nema slike jer je preslab signal... |
Citiraj:
|
Ne znam za LG LCD TV, ali Nitrobox ima prilično osjetljiv tuner. Hvata i najslabije signale, dok možda LG nema tako dobar tuner. Možda je u tome kvaka....
|
Citiraj:
|
mogu isto potvrditi iz osobnog iskustva,imam toshibu sa ugrađenim mpeg4,isto hvata sve osim rtl2 i domatv zbog slabog signala. ali zato je to riješeno b-netom.
jednostavno nema dovoljno jak signal i nema šanse da dobijem te programe. ali s druge strane,mi ni netrebaju ,jer ionako nisu kvalitetni programi:), isti ku*ac koji je bio na rtlu i novoj ,samo ponovo repriziraju...nisi ništa izgubio previše. |
Moj philips LCD TV + Philips štapna sobna DVB-T antena bez pojačala za 77kn. Hvatam u Dubravi apsolutno sve šta se može uhvatiti u ZGu uključujući i sve Slovence. Čini mi se da je istina da su Philipsovi tuneri među najosjetljivijima ako ne i najosjetljiviji.
Slažem se da RTL2 i DomaTV trenutno nemaju ništa interesantno za ponuditi. Pogotovo me smeta što je slika na RTL2 rastegnuta na 16:9 format, a ne cropana pa su svima face jajolike. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08. |