|
![]() |
#1 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
DVB-T i videorekorder
Planiram ovih dana kupit Technisatovu AirStar 2 karticu. E sad, ta kartica ima 2 koaxijalna izlaza što znači da se na nju nemože spojit videorekorder pa me zanima postoji li kakvo jeftino rješenje s pomoću kojeg bih mogao prebacit neke dokumentarce koje imam na VHS kazeti na komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Najjefitnije imaš video capture kartice sa cinch ulazom. onda imaš i tv tuner kartice. ima ulaze, a usput ti je tu i tv/fm tuner. Ako imaš grafičku sa VIVO (video-in, video-out) ti niš ne treba više... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: DVB-T i videorekorder
Citiraj:
BTW kakve veze ima tvoja kupnja ove kartice sa problemom prebacivanja sadrzaja VHS kazeta na PC? Kupio si karticu pa si shvatio da to sa njom nemozes? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
ma ne...nisam ju kupio, mislio sam ju kupit, znadoh da nema video in pa sam tražio neko jeftino rješenje za video in...ali pošto trenutno nitko nema Technisatov AirStar2 DVB-T...srećom(prije toga sam ih onako površno pregledavao pa nisam primjetio video in na Geniusu), skužio sam da Geniusov VideoWonder DVB-T ima ugrađen video in, pa sam ju danas i platio, sutra idem po nju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|