|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Carina, povrat poreza
Da li ja mogu na SLO granici doći samo potvrditi račun i odmah se nazad vratiti do trgovine po povrat poreza ? znači praktički ne prelazim granicu u tom trenutku već samo tražim potvrdu i vraćam se odma nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Možeš ti, ali nemože roba ili nesmije carinik vidjet da uvoziš nešto što si upravo izvezao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne bas, jer po pravilima, moras proc granicni prijelaz sa robom da bi ti carina udarila pecat na fakturu. Barem na ovim mojim prijelazima je tako.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Mislim da me niste shvatili, ili nisam ja... idem probat ovako objasnit... trenutna situacija, nalazim se u SLO kupio sam nesto i sada odlazim do SLO granice. Ostavim auto sa strane na parkingu carine i odem potvrditi racun, vracam se u auto i odem nazad do trgovine po povrat poreza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Legalno nemozes i amen. Sa robom ne sigurno jer ce ti je carina oduzet, radis prekrsaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne samo da je najsigurnije proći obje granice, moraš proći obje granice. Ja sam to htio napraviti i nisu mi dali. Morao sam do hrvatskih graničara i od tamo se vratiti natrag.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa ne znam kako to sad funkcionira, ali prije dvije godine sam išao kupiti gume u sloveniju. stavio u gepek, došao do slo granice, potvrdio račun, vratio se nazad do dućana, uzeo lovu, vratio se do granice i prošao obje granice bez problema ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Normalno je da ti ne daju da se vratiš s robom koju si upravo kupio. Razlog? Zato što si dobio povrat poreza jerbo iznosiš robu van zemlje. Ovako je možeš i vratit, učinit uslugu prijatelju iz slovenije itd.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|