|
![]() |
#1 |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Barton 2500+ best buy hladnjak
Zalman otpada jer nemam love ![]() Raspolažem sa 100-120 kuna, a tišina mi je dosta važna, pa molim za savjet. Jel valja onaj gigabyte iz ve-mila za 90 kuna ![]()
![]() |
#2 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
Moja preporuka je: Glacialtech Silent Breeze 462 III Ja imam jedinicu a ovo moze biti samo dva puta bolje. Jedinica je drzala XP-M 2500+ na 42 stupnja. 92 kune. www.ve-mil.hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Imas i Igloo 2520 , za nekih 85 kn sta je provjereno super cooler , imam ga i sam samo u Pro verziji koja hladi bolje ali je 10 kn jeftinija i 10 db glasnija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
....best buy za s.A ti je Cooler THERMALTAKE Volcano Silent Boost A1889-01 (socket A) (u HG-u 142kn 21db) i to smrzava i Bartona 3200+ ali za oko 100kn mozes kupit jaako dobar i necujan Cooler ARCTIC COOLING, Copper Silent 2 rev. 2.0, (socket A) (takoder u HG-u za 82kn ili u Linksu za 74kn 20db) moj frend ima slican za P4 i ne cujes ga dok radi!:clap: Glacialtech je OK ako ne mislis radit OC ali nje bas tih (pro verzije su fakat glasne->35db) Moja preporuka je da odes u links po ARCTIC COOLING! ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...pretpostavljam da se to odnosi i na napajanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
istina tt je glasan i ne hladi bas najbolje...al srcu na ruke svog vulkanca 10+nebi dao za nista ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
.....to da su TT-ovi cooleri glasni potpuno se slazem...no ocito nisi cuo kako silent boost radi...ne cujes ga i to je JEDINI TT koji nije glasan osim ako ti 21db smatras glasnim :confused: Imao sam 10+ umro sam koliko je zvonio....o 11 ili12 da ne pricam sa 48db krv ti na uši izlazi i dode ti da ga zgaziš.....no ovaj je tih...ali ajd ne zelim sad zapocinjat svađu....ionako je za oko 100kn najbolje uzet AC-a ![]()
![]() |
#15 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
To o 21 db na 2450 okretaja mogu okačiti mačku o rep. To ni Papst ne radi. A Papst je najtiši. O superiornom hlađenju također. Pogledaj sliku bilo kojeg TT coolera. Uoči gdje ide kopča. Sada si probaj zamisliti gdje ide proc. Pa gdje je njego jezgra. Sada opet gdje je kopča. E ta kopča i nije neki vodić topline i ne djeluje na hlađenje kako bi trebala. ThermalTake iliti, kako i ime kaže, onaj koji ti daje toplinu. Za zimske je uvjete najbolji. Samo što proc pod njim ne traje dugo pa se ja držim centralnog i njegovih mogućnosti. Ipak je ponešto jeftinije.
![]() |
#16 |
Moderator
|
.....to koliko dugo proc s njim traje nije točno... koristim ga već gotovo 2g na Bartonu 2500+ koji je godinu i po radio na 210MHz FSB *11 a da je temp (u zatvorenom kučištu s 2fan-a) bila 39-idle 48-loaded a sad s 225MHz je između 45 i 55 To možda nije hladno ali hladnije je od Glacialtecha 2520 kojeg sam imo tjedan dana i kad sam piknuo FSB na 200MHz temp je skoćila na 50-idle 60-loaded.... gle nemoj me krivo shvatit nisam ja neki ljubitelj TT-a i sam sam im j... majku kad sam kupio 10+ i slušo onaj divni zvuk ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|