|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Rušenje Interent Explorera 9
Instalirao sam IE9 (verzija 9.0.7930.16406) 32 bit na Windwos 7 i pri svakom pokretanju aplikacije, IE9 se ruši nakon manje od pola sekunde rada. Znači samo se kratko pojavi (kratko ko treptaj oka) i odmah se ruši. Pokušao sam u Safe mode, ista stvar. Googlao i ništa slično nisam uspio naći. Kakve preporuke, savjeti, mišljenja??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A rusi se, testna verzija, cekaj final.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Jesu windowsi redovno update-ani?Meni radi savršeno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni se isto rušio IE9 pa sam ga maknuo dok ne dođe neka stabilnija verzija. Nije mi se dalo raditi ovo što ću tebi preporučiti. Trebao bi moći otvoriti Internet Options i bez samog podizanja IE-a (upiši internet options u Win7 start menu search). Tamo pronađi pluginove koji su instalirani i koji se pokreću zajedno sa IEom i sve ih disejbliraj pa onda pokreni IE. Ako radi, enejblaj jedan po jedan dok ne nađeš krivca.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A zašto pobogu koristiš taj browser? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@Beyond666 - čemu takvo pitanje? Ponadao sam se da je došlo vrijeme da Microsoft napravi nešto što valja u pogledu preglednika... Očito sam pogriješio, al treba provati! @Doublev - pokušat ću pa javim jel ima kakvih rezultata @Bravo - svi updateovi su redovno skidani i instalirani @Hamm - nisam pregledavao logove, kako da dođem do njih? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|