![]() |
Rušenje Interent Explorera 9
Instalirao sam IE9 (verzija 9.0.7930.16406) 32 bit na Windwos 7 i pri svakom pokretanju aplikacije, IE9 se ruši nakon manje od pola sekunde rada. Znači samo se kratko pojavi (kratko ko treptaj oka) i odmah se ruši. Pokušao sam u Safe mode, ista stvar. Googlao i ništa slično nisam uspio naći. Kakve preporuke, savjeti, mišljenja???
|
A rusi se, testna verzija, cekaj final.
|
Ma znam, al zašto se meni ruši a nitko drugi o tom problemu ne priča na Internetu? Mislim da je problem do mene.
|
Uninstall-install-reinstall?
|
Citiraj:
|
Kaj kažu logovi?
|
Jesu windowsi redovno update-ani?Meni radi savršeno..
|
Meni se isto rušio IE9 pa sam ga maknuo dok ne dođe neka stabilnija verzija. Nije mi se dalo raditi ovo što ću tebi preporučiti. Trebao bi moći otvoriti Internet Options i bez samog podizanja IE-a (upiši internet options u Win7 start menu search). Tamo pronađi pluginove koji su instalirani i koji se pokreću zajedno sa IEom i sve ih disejbliraj pa onda pokreni IE. Ako radi, enejblaj jedan po jedan dok ne nađeš krivca.
|
Citiraj:
A zašto pobogu koristiš taj browser? |
@Beyond666 - čemu takvo pitanje? Ponadao sam se da je došlo vrijeme da Microsoft napravi nešto što valja u pogledu preglednika... Očito sam pogriješio, al treba provati!
@Doublev - pokušat ću pa javim jel ima kakvih rezultata @Bravo - svi updateovi su redovno skidani i instalirani @Hamm - nisam pregledavao logove, kako da dođem do njih? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:38. |