|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da li je moguće tražiti od T-mobile da mi izmjene sim karticu??
Naime, moja je stara već 7 godina, i iphone me malo zeza zbog toga.. Sva je kartica oštečena, pa me to muči. Da li bi mi željeli izmjeniti SIM, samo da mi daju novi, ali sa svim mojim podacima istima.. Hvala |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Mozes traziti izmjenu sima. Ako je opravdano onda ti je free, ako nije onda ti je cca 100kn. Tako je bilo prije par godina kada sam ja mjenjao SIM. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
mism da ce ti je promjeniti besplatno, jer je vj stari logo... backupiraj si kontakte prvo i za svaki slucaj idi kad potrosis bon ..iako mslim da ti vrate lovu... |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Imam iphone, kako da si podatke ostavim gore? |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
I koliko to traje od prilike? tj. koliko ću biti bez moba? |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Par sekundi, ako izdrzis naravno. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Znači to odma ide? Idem u t-centar, i to je to? |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ide odma, rijese kroz par minuta, samo se moze desiti da nova kartica ne postane aktivna nekih sat vremena... |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma sve 5.. mislio sam da budem morao par dana ostaviti ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Hvala puno na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ako je crvena ili narančasta, besplatno bi je trebali zamijeniti. Meni su besplatno zamijenili za ove koje se trenutno koriste. Imao sam onu staru crvenu sa manje memorije. Kopirali sve s jedne na drugu i pričekao koji sat da bude aktivno i to je to. |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Moja je bijela neka... stara oko 5-6 godina... |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Iskreno nadam se da će biti free ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
T-Mobile.hr Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Hmm... neznam koji je problem točno moj ![]() Moja je bijele boje, piše ispred Simpa, Tmobile, GSM ![]() nije ovakva: http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...:0&tx=95&ty=25 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.10.2010. u 13:36. Razlog: dupli post |
![]() |
![]() |
#19 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Kao što je već navedeno, ako imas staru karticu (jos od Croneta) onda je zamjena besplatna. Ako nemaš, zamjena košta 50 kn i dobiješ kuvertu sa novim pinom i pukom.
#20 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Jednostavno odeš u shop, obaviš zamjenu i tada dobiješ praktički novi s PIN / PUK. Kartica tada backupira putem mreže ( jednostavno dobiješ novi i prazan ), Nesmije biti aktivna barem 24 sata da bi uskladilo podatke imenika i novce. Nakon toga spreman za rad. Uostalom, prodavač/ica će vam ukratko reći potankosti što postupiti. ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Oni naprave backup podataka sa SIMa prek uredjaja u koji se umetne stara kartica, napravi copy te kartice te se zatim stavi nova kartica i samo se stisne paste. I kartica kada postane aktivna kada se u sustavu zamijeni staribroj kartice sa novim brojem kartice, a to traje jedno 10ak min, a ne 24h |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ne znam o kakvim ti ugovorima i tajnama pričaš, ali ja sam zamijenio karticu u roku 15 minuta (uključeno čekanje u redu ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ugovor je NDA. Guglaj pa češ znati. T-com koristi stare uređaje za backupiranje sim kartice. Pošto kartica ima svoj imei broj pa treba registrirati na serveru s istim brojem kao stari.. U više navrata ljudi su aktivirali i bunili da nisu dobili novce na svom broju ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#26 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ak ti je broj moba prijavljen na jedan SIM, i ti zelis novi SIM, oni sam kroz aplikaciju upisu novi broj SIM kartice i server sam sve usluge koje ti imas po starom broju na novi broj SIM kartice i ona je spremna za rad. Ja sam cuo da su ljudi gubili pare, ali se meni to nikada nije desilo dok sam radio i neznam nikoga ko je izgubio pare na prepaid SIM kartici. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() kolko je ta tvoja kartica sad na kraju stara onda? djelomično ti o tom ovisi dali će biti naplate ili ne |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Evo stara je nekih 5-6 godina! |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
stvarno sad više nisam siguran dal imaš pravo na besplatnu zamjenu kartice, ne sjećam se koje su išle prije 5-6 godina... uglavnom odi u t-centar (uzmi puk broj) , i reci da te kartica stalno zeza u ajfonu i pitaj dal bi ti mogli besplatno zamijeniti. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|