|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Potenciometar
Zanima me kako napravit na pojacalu da umjesto onih brojeva kada pojacavam izbusim rupe te stavim ledice.Htio bi kada okrecem poteciometar(kada pojacavam)da mi se ledice pale tako postepeno Nadam se da razumijete pitanje Moci cu odgovorit na ostala pitanja tek navecer.Stavite i sheme
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
to ti ej vu metar...imas sheme na cromodersima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
to nije VU-metar...on jednostavno zeli da mu ledice pokazuju postotak koliko je pojacao, bez obzira na zvuk koji izlazi iz pojacala. am i right? to je vec malo kompliciranije za napravit, jer taj pot vec sluzi za pojacavanje izlaza pojacala pa bas i nemam ideju kako bi se slozilo da se ledice pale kako okreces to sve...a da sve skupa bude koliko toliko funkcionalno...razmislim pa javim ![]() enjoy ![]()
![]() |
#4 |
the luda ribetna
|
ahaaaa ak je to...pa nek ga spoji na potenciometar ipak je to otpronik s promjenjivom vrijednosti..dakle struja se mijenja ![]() e da i ima ko eagle? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
No cemu mozganje kada su knjige vec napisane :-) Ovo bi ti moglo pomoc. Kada pogledas vrlo jednostavna shema no opet treba malo sjest i razmislit da se do ovoga dodje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
respect buraz! enjoy ![]()
![]() |
#8 |
the luda ribetna
|
pa mislim ono mgo si bar dat link za download...a ne da se tu mucim sam ti ljencino ![]() (tnx) ![]() ps sule nadam se da znas komponente ![]() ps odakle ti shema??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Probat cu nesta iskombinirat,ako uspijem postam slike,Hvala Imam ja eagle
![]() |
#10 |
the luda ribetna
|
tnx skinuo sam si ga ![]() wovar tnx na linku ![]() bio preljen da odem na google: lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|