![]() |
Potenciometar
Zanima me kako napravit na pojacalu da umjesto onih brojeva kada pojacavam izbusim rupe te stavim ledice.Htio bi kada okrecem poteciometar(kada pojacavam)da mi se ledice pale tako postepeno
Nadam se da razumijete pitanje Moci cu odgovorit na ostala pitanja tek navecer.Stavite i sheme |
to ti ej vu metar...imas sheme na cromodersima:beer:
|
to nije VU-metar...on jednostavno zeli da mu ledice pokazuju postotak koliko je pojacao, bez obzira na zvuk koji izlazi iz pojacala. am i right? to je vec malo kompliciranije za napravit, jer taj pot vec sluzi za pojacavanje izlaza pojacala pa bas i nemam ideju kako bi se slozilo da se ledice pale kako okreces to sve...a da sve skupa bude koliko toliko funkcionalno...razmislim pa javim :D
enjoy :beer: |
ahaaaa ak je to...pa nek ga spoji na potenciometar ipak je to otpronik s promjenjivom vrijednosti..dakle struja se mijenja:beer:
e da i ima ko eagle?:D |
Ja znam ko ima eagle :D ovdje
|
1 privitaka
Citiraj:
No cemu mozganje kada su knjige vec napisane :-) Ovo bi ti moglo pomoc. Kada pogledas vrlo jednostavna shema no opet treba malo sjest i razmislit da se do ovoga dodje. |
respect buraz! enjoy :beer:
|
pa mislim ono mgo si bar dat link za download...a ne da se tu mucim sam ti ljencino:D
(tnx):beer: ps sule nadam se da znas komponente;) jer onaj bijeli krug sa strijelicom prema gore je struni izvor... ps odakle ti shema??? |
Probat cu nesta iskombinirat,ako uspijem postam slike,Hvala
Imam ja eagle |
tnx skinuo sam si ga:D
wovar tnx na linku:D bio preljen da odem na google: lol2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:32. |