|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
MC kučište
Nabavio sam neko polovno kučište. Odlično izgleda i solidno je izrađeno. Jel' zna netko koja je to firma; Piše samo MC a u guglu mi ne nalazi ništa na tu temu.
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
pa slikaj ga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
millenium case |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
U ta kučišta su stavljali King Računala konfe prije 4godine. Probaj pronaći ovdje http://www.king-ict.hr/support/ponuda.asp?grID=HW0403 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Kuciste bez vrata nije kuciste ![]() No salu na stranu, nije uopce lose, valjda od tih silnih perforacija izgleda kao neki Avalon zvucnik pa mi je zato simpatican. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Nešto mi nije jasno...ko je god kupio kompjuter prije jedno 5 godina, kućište mu je neko široko, slično ovome, sa okomito ugrađenim napajanjem, i ZIP bayom na vrhu. Ali doslovno svi iz tog razdoblja. U čemu je caka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
radio sam s tim kućištem i lim je totalni respekt, hlađenje je sranje (2x80), otvaranje još veće... maknu se ova dva prednja klipsera sa strane i ona po nekim rejlovima kliže kompletni lim kućišta prema naprijed. ako si dao iznad 200-250kn nek ti samo bude žao što nisi gaming bomb uzeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: MC kučište
Citiraj:
ufff.. ovo ne bi volio gledat kraj sebe. Sorry stari, meni se ne sviđa, svak ima svoj ukus. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
da, meni je isto podosta ružno, uživo je još i ružnije. ali je mišljenje ko guzica... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|