![]() |
MC kučište
Nabavio sam neko polovno kučište. Odlično izgleda i solidno je izrađeno. Jel' zna netko koja je to firma; Piše samo MC a u guglu mi ne nalazi ništa na tu temu.
|
pa slikaj ga:)
|
millenium case
|
1 privitaka
Citiraj:
|
U ta kučišta su stavljali King Računala konfe prije 4godine. Probaj pronaći ovdje http://www.king-ict.hr/support/ponuda.asp?grID=HW0403
|
Citiraj:
Kuciste bez vrata nije kuciste ;) No salu na stranu, nije uopce lose, valjda od tih silnih perforacija izgleda kao neki Avalon zvucnik pa mi je zato simpatican. |
Nešto mi nije jasno...ko je god kupio kompjuter prije jedno 5 godina, kućište mu je neko široko, slično ovome, sa okomito ugrađenim napajanjem, i ZIP bayom na vrhu. Ali doslovno svi iz tog razdoblja. U čemu je caka?
|
radio sam s tim kućištem i lim je totalni respekt, hlađenje je sranje (2x80), otvaranje još veće... maknu se ova dva prednja klipsera sa strane i ona po nekim rejlovima kliže kompletni lim kućišta prema naprijed.
ako si dao iznad 200-250kn nek ti samo bude žao što nisi gaming bomb uzeo. |
Jel ti to o MC-u ili ovom iz mog posta?
|
Re: MC kučište
Citiraj:
ufff.. ovo ne bi volio gledat kraj sebe. Sorry stari, meni se ne sviđa, svak ima svoj ukus. :beer: |
Citiraj:
da, meni je isto podosta ružno, uživo je još i ružnije. ali je mišljenje ko guzica... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |