|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
web
Pokušavam složiti nekakvu web stranicu, imam besplatan prostor u okviru dragog nam T-coma. Koristim Core FTP Lite, no kod pokušaja spajanja na server uvijek javlja isto :can't establish connection. probao sam FTP Voyager i opet ništa. Ima li neka kvaka u firewallu? Koristim ZA.
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
pogle ak imas kakav pasiv mode ili tak nekaj u kojem od tih programa pa ga ukljuci ( ili sam ja nekaj pomotal i trabrljam gluposti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Je, je, i to je uključeno tzv. PASV mode ali opet niš.
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
probaj FTP Explorer ja sam s njim metal i uvek mi je radil http://www.ftpx.com/ ****ak ti baci pogresku da je spojen maksimalni broj kljenata sve jeno potegni na upload datoteke i onda ga ugasi i malo pocekaj pa bi sam odjenput treba poceti aploudati datoteke , barem je tak pri meni bilo ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pazi PASV mora biti iskljucen. To ovisi od servera do servera tj kako je podesen. Na t-com FTP -u mora biti iskljucen. Inace PASV oznacava "model" ko zapocinje (inicira) konekciju zbog firewalll rula, server ili klijent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: web
Citiraj:
http://www.t-com.hr/zajednicki/displ...p?pit=102&gr=7 Ako imas besplatni hosting onda se moras spajati preko T-Com-a da bi mogao koristiti FTP koji glasi, citiram: free-YY.t-com.hr gdje YY predstavlja skraćenicu županijskog središta iz vaše e-mail adrese.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|