|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Kompjutor mi zastajkuje kad pokrenem bilo koju igricu
Bok svima, ne znam sto mi se desava na kompu... kad pokrenem bilo koju igricu zastajkuje mi slika (cuka mi, kao da imam slajdshow) - promijenio sam i graficku i opet isti problem - u cemu bi mogla biti kvaka? napajanje, ram, procesor ili OS? samo da napomenem da je komp čist od virusa i ostalih pošasti, svi ventilatori dobro rade pa nije do pregrijavanja (pretpostavljam)... Imam Intelov quad core, 4 gb rama, win xp sp3, 9800 gt Hvala i pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prvo bih sumnjao na OS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
bilo koju igru da otvorim (cod2, starcraft ili neku flash igricu) - filmovi i ostali graficko zahtjevni alati ne rade problem, nego cim pokrenem tak neku igru, pocne cukati... sve je radilo odlicno do prije 2-3 mjeseca (od onda nisam palio nikakvu igru) i sad ocu malo probat i ne ide... nisam probao nove drivere (evo, bas sad skidam)... stavio sam prije toga novu graficku, ali isto sranje bilo nadam se da format c: nije jedino rjesenje... kad bi barem postojali neki free diagnostic alati koji bi mi dali neki pametan odgovor... UPDATE: stavio najnovije drivere, no i dalje isti problem Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.08.2010. u 14:41. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
pokrenuo sam i furmark - on također zaštekava kad radim stability test... sve nekako upućuje na grafičku, ali isti problem sam imao i s drugom grafickom... banana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
kad si instalirao nove drivere dal si stare dobro pobrisao..... meni se cini da se graficka pregirjava... isti problem sam imao sa grafickom na kojoj je bio pasivni hrladnjak i kad sam stavio jos ventilator na njega nije bilo problema.....provjeri sa everestom temperature....
![]() |
#8 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Možda je slot za grafu s*eban? Mislim, sve smrdi na grafičku, a dečko kaže da je i sa prijašnjom grafičkom imao isti problem.
![]() |
![]() |
#10 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
jos kad bi malo bolje opisao kofiguraciju ... Koja MBO, koje napajanje ? zar je tako tesko ispuniti Moj komp ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
jednostvno rješenje je ili je SLOT ili je NAPAJANJE riknulo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Najjednostavnije ćeš riješit , nađeš stari disk pustiš instalaciju win na njega i za sat si saznao da li je pc prošao test. Ako nemaš diska onda skineš hiren's 10.4 na njemu imaš test PC Check (u dosu) . Pokreneš i testiraš cijeli pc program je odličan . I prije svega resetiraš bios . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|