![]() |
Kompjutor mi zastajkuje kad pokrenem bilo koju igricu
Bok svima,
ne znam sto mi se desava na kompu... kad pokrenem bilo koju igricu zastajkuje mi slika (cuka mi, kao da imam slajdshow) - promijenio sam i graficku i opet isti problem - u cemu bi mogla biti kvaka? napajanje, ram, procesor ili OS? samo da napomenem da je komp čist od virusa i ostalih pošasti, svi ventilatori dobro rade pa nije do pregrijavanja (pretpostavljam)... Imam Intelov quad core, 4 gb rama, win xp sp3, 9800 gt Hvala i pozdrav |
Prvo bih sumnjao na OS.
|
Koje igre pokušavaš pokrenuti i jesi li pokušao s drugim driverima za grafu?
|
bilo koju igru da otvorim (cod2, starcraft ili neku flash igricu) - filmovi i ostali graficko zahtjevni alati ne rade problem, nego cim pokrenem tak neku igru, pocne cukati... sve je radilo odlicno do prije 2-3 mjeseca (od onda nisam palio nikakvu igru) i sad ocu malo probat i ne ide...
nisam probao nove drivere (evo, bas sad skidam)... stavio sam prije toga novu graficku, ali isto sranje bilo Citiraj:
UPDATE: stavio najnovije drivere, no i dalje isti problem |
kažeš svi ventilatori dobro rade, znači temperature komponenata su ok? probaj sa instalacijom windowsa, to je pola sata posla, a možda riješiš problem
|
Citiraj:
pokrenuo sam i furmark - on također zaštekava kad radim stability test... sve nekako upućuje na grafičku, ali isti problem sam imao i s drugom grafickom... banana :hitthewal: |
kad si instalirao nove drivere dal si stare dobro pobrisao..... meni se cini da se graficka pregirjava... isti problem sam imao sa grafickom na kojoj je bio pasivni hrladnjak i kad sam stavio jos ventilator na njega nije bilo problema.....provjeri sa everestom temperature....
|
Možda je slot za grafu s*eban?
Mislim, sve smrdi na grafičku, a dečko kaže da je i sa prijašnjom grafičkom imao isti problem. |
Ja posumnjao u napajanje ali kako kaze da i flash igrice zezaju, mislim da je 99% graficka (ili slot, sto kaze ovaj iznad).
EDIT: Ima li grafa dodatni konektor za napajanje? |
jos kad bi malo bolje opisao kofiguraciju ...
Koja MBO, koje napajanje ? zar je tako tesko ispuniti Moj komp ? |
jednostvno rješenje je ili je SLOT ili je NAPAJANJE riknulo
|
Citiraj:
|
Najjednostavnije ćeš riješit , nađeš stari disk pustiš instalaciju win na njega i za sat si saznao da li je pc prošao test. Ako nemaš diska onda skineš hiren's 10.4 na njemu imaš test PC Check (u dosu) . Pokreneš i testiraš cijeli pc program je odličan .
I prije svega resetiraš bios . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:43. |