|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Catalyst 11.4 Official
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
yep, piše u release notes Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
čini se da ima,preskače mi malo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel itko mozda iskusio BSOD sa ovim 11.4 driverima. Javljalo mi se prilikom gledanja filma, ne svaki put ali recimo svakih 2-3 dana. Samo zasteka slika i BSOD. Sad... bio sam koristio one "not official" 11.4 drivere jedno vrijeme i javljao se BSOD, ali reko ma nije valjda zbog njih, onda sam rusio windowse i stavio 11.3 drivere i nisam iskusio BSOD sve dok sam ih korsitio, i sad bas neki dan kad je official 11.4 izasao stavim opet njih i opet ista stvar sa BSOD. Inace w7 operativni sustav, grafa je HD5550, mislim da nije nekakav hardwerski problem, jer kazem cim stavim te drivere odma se nesta kolje...stavio natrag 11.3 i nema problema zasad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
imam problem oko instalacija ati drivera pa je svaki prijedlog dobrodošao: naime nakon uninstalla 11.4 verzije i reboota računala više ne mogu proči proceduru instalacije (probao sam sa verzijama 11.2,11.3,11.4). koristio sam i driver sweeper no bezuspješno. Znači računalo je potpuno očišćeno od drivera a svaki put kada pokušam instalirati nanovo dobivam ovu poruku: http://www.pohrani.com/f/1P/11r/23a9mUvT/capture.jpg pod view log mi zapravo samo kaze da driveri nisu uspješno instalirani ?! (desni klik sa mišem i imam opciju CC Control Centera no ona se ne otvara kada nju odaberem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
slican ako ne i isti problem je imao kolega Thermaltake ( i ja isto)..za vise informacija procitaj http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=209826 citaj od #11 posta...neznam kako je to sve zavrsilo. Procitaj pa ga mozes i pitati na PM sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Prvo otiđi u C:\ATI\Support pa pokreni od tamo Setup.exe pa odaberi uninstall. Onda otiđi u Control panel pa probaj od tamo. Onda resetiraj, pa uđi u Safe mod, pa tamo pokreni Driver sweeper, pa CCleanom počisti i onaj ostatak šta ostane. Nakon toga bi trebalo bit sve čisto...
![]() |
![]() |
#20 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Neznam dal je do tog buga il do shitnog miša za 30 kn. ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
upravo sam ovo odradio, sve redosljedom kako si naveo i opet sam dobio istu poruku usred instalacije (11.4) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja sam također imao taj problem davno, jer nisam uninstalirao ati drivere nego sam direktno išao driver sweeperom, morao sam reinstalirat windowse jer nikako nisam mogao rješit to, nikakva instalacija i deinstalacija nije pomagala. mora se u control panelu uninstalirat ati drivere pa sweeperom u safe modu cleanat, i onda fresh install, onda nisam dobio taj warning.
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
upravo to što si opisao je ono što sam ja napravio, cijeli dan se zezam sa tim i tražim po netu rješenje....sad sam pokrenuo system restore na točku staru 4 dana i sistem je uredno vračen u ispravno stanje. sada ga neću dirati 2-3 dana pa ću onda napraviti novu točku (za svaki slučaj) i napraviti uninstal u CP-u |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Još jednom da ponovimo, nije potrebno raditi uninstall starih drivera (nepotrebna muka) jednostavno ih zgaziš novima, ja tako radim od kad sam kupio 5870 (ima godina) i nikada sranja. Da se razumijemo, i ja sam prije prakticirao uninstall pa onda driver cleaner u safe modu pa tek onda novi driveri, i nikada nije bilo nikakvih razlika između tog postupka i gaženja! Probaj tako i vidjet ćeš da funkcionira, jer nisam jedini koji tako radi, a uostalom tako ti se preporuča od strane AMD-a!
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|