|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Graviranje ala Philips
' Ovo je prvo bila patentirala Yamaha, pa onda se nesto i HP u to uvukao, pa na kraju, do nas za prodaju je dolijao Philips kao konkretno opipljiv. Yamaha je svoj drive nakon F1 serije dosta sramezljivo prodavala pa nisam ni pratio sto je sa tim bilo, no Philips je sada tu Najstarija igra ovisnosti se naravno i ovdje nastavljaju...pa moraju biti "verificirani" CD-i za LightScribe tehniku risanja, ali opet, upotrebljivo za pokoju priliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Možda ovo il nešto slično bude zamjena za moj GD-5000. Ako ima crni ja bi ga i uzeo ![]() A ima kod nas ovih medija za kupit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Je, Yamaha je pisala na donju stranu... Samo da nam se visage javi sa cijenama medija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Nije neka uzasna cijena, jer je ovo za razliku od Yamahe ocito siroko prihvaceno. Nero vec ima update pa bi se reklo da je to spremno. Ja bih samo malo vise volio saznati o samom pisanju i apliciranju i na koliko je taj laser kapacitetom "narastao" Za domace cijene...kladim se da ih vec netko ima, samo dok oni to uvrste u cijenik ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MemBeer
Datum registracije: Jan 2005
|
Graviranje ala Philips
Inace ovo nema veze s Yamahom.Imao sam taj F1 i on je pisao sa donje strane medija i to na prostor koji nije bio zapisan podacima(znaci jako malo prostora ili ako je CD bio pun niste imali kud pisati).Ovo je nesto drugo.Pise se na gornju stranu medija,a imate ih za kupiti i kod nas u A*******u po cijeni od oko 8 kn(Verbatim)
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|