|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
(riješeno) unmountable_boot_volume
Imam ovdje toshibu satelitte a-300 koja je sinoć normalno radila....danas pokušam uć u windowse i plavi ekran unmountable_boot_volume piše. Na laptopu je prvotno bila instalirana vista basic 32 bitna a sada je windows 7 ultimate 32 bitni. Pokušam preko safe moda isti ekran,pokušam sa windows 7 disk repair neće da se pokrene stoji crni ekran,ubacim cd od windowsa isto neće da dođe do menija sa jezicima....stvarno ne znam šta dalje napravit HELP!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Provjeri u bios-u da se postavka ahci/ide mod nije promijenila. Stavi suprotno od onog sto nadjes. Pa probaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nino ti si genije stavio sam sa AHCI na compatibility opciju i evo me u windowsima svaka čast!! EDIT: ako može još jedno pitanje nakon sta sam bio instalirao 7 ekran se pri ulazu u windowse često zamrzne,jel možda znaš do čega je to??? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.09.2010. u 18:44. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
E to neznam. Moze xx stvari bit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Na kojem se dijelu tocno smrzne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Sorry nisam vidio post sinoć,smrzne se kad uđem u windowse,odmah na početku,blokira i tastatura i onaj touch pad za micanje kursora po ekranu.Tuneup javlja neku grešku na driveu c gdje je windows i instaliran,i svaki put kad ga idem provjerit kaže da ne može jer se drive c koristi.Svašta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ok pustimo sad TuneUP.. Jesi gledao event viewer? |
![]() |
![]() |
|
|