![]() |
(riješeno) unmountable_boot_volume
Imam ovdje toshibu satelitte a-300 koja je sinoć normalno radila....danas pokušam uć u windowse i plavi ekran unmountable_boot_volume piše.
Na laptopu je prvotno bila instalirana vista basic 32 bitna a sada je windows 7 ultimate 32 bitni. Pokušam preko safe moda isti ekran,pokušam sa windows 7 disk repair neće da se pokrene stoji crni ekran,ubacim cd od windowsa isto neće da dođe do menija sa jezicima....stvarno ne znam šta dalje napravit HELP!! |
Provjeri u bios-u da se postavka ahci/ide mod nije promijenila. Stavi suprotno od onog sto nadjes. Pa probaj.
|
Nino ti si genije stavio sam sa AHCI na compatibility opciju i evo me u windowsima svaka čast!!
EDIT: ako može još jedno pitanje nakon sta sam bio instalirao 7 ekran se pri ulazu u windowse često zamrzne,jel možda znaš do čega je to??? |
E to neznam. Moze xx stvari bit.
|
Ok svejedno si genije :lol2:!!
|
Citiraj:
Na kojem se dijelu tocno smrzne? |
Sorry nisam vidio post sinoć,smrzne se kad uđem u windowse,odmah na početku,blokira i tastatura i onaj touch pad za micanje kursora po ekranu.Tuneup javlja neku grešku na driveu c gdje je windows i instaliran,i svaki put kad ga idem provjerit kaže da ne može jer se drive c koristi.Svašta...
|
Ok pustimo sad TuneUP..
Jesi gledao event viewer? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:16. |