|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Albatron 6600GT i moj ludi prijatelj...
evo ovako.. javio meni frend da je kupio novu grafičku pa da mu ju ja ubacim i instaliram drivere. Ajd dobro pitam ja njega šta je uzeo kaže đifos...ajd dobro... dođem ja do njega uzmem grafu i gledam....gledam... mislim si vidi budale kupio GF 6600GT a ostatak kompa mu AMD 1700+ neka matšronic ploča, 256DDR-a i 20 GB disk... ![]() ubacim ja grafu instaliram drivere užem u call of duty kad ono tup...komp se zgasio...simptom slabog napajanja otvorim komp pogledam napajanje kad on o MS 250W... sad ja njemu objasnio da treba jače napajanje za tu grafu i molim ga da zamjeni grafu za neku slabiju(ati 9600XT) i uzme 512 DDR-a ali ne čovjek otišao u lokalni PIN computers i traži novo napajanje,kupio on, ja došao do njega kad napajanje MS 400W:clap: spojim ja sve to uđem u driver3 malo se vozam po gradu i vidim ajd barem radi ako ništa drugo... i sad se on hvali kak mu doom3 ide bolje neg meni... ja igram na 800x600 medium a on 800x600high... ![]() svakako ljep način spizdit 2k kuna... jebeš budalu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Čisto sumnjam da mu Doom 3 ide na high sa 256 rama i tim procesorom... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
pametan covjek neda grfulju ![]() ![]() a ja sam doom vrtio sve na hig s ovom configuraciom sto sad imam ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Albatron 6600GT i moj ludi prijatelj...
Citiraj:
Meni je MS400W radilo s konfom iz siga bez beda. Još doda 512 rama da malo "prolufta" komp...I ima dobar upgrade. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Dark Side of Moon
|
i ja nisam imao sreće sa ms400w napajanjem uništilo mi graf. al eto imam garanciju
![]() |
#12 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
frend je morao provjetrit sobu jer je napajanje ajmo reć crklo (točnije ni ja znam kaj se dogodilo osim..) i počelo bljuvat crni dim... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|