![]() |
Albatron 6600GT i moj ludi prijatelj...
evo ovako..
javio meni frend da je kupio novu grafičku pa da mu ju ja ubacim i instaliram drivere. Ajd dobro pitam ja njega šta je uzeo kaže đifos...ajd dobro... dođem ja do njega uzmem grafu i gledam....gledam... mislim si vidi budale kupio GF 6600GT a ostatak kompa mu AMD 1700+ neka matšronic ploča, 256DDR-a i 20 GB disk... :D: ubacim ja grafu instaliram drivere užem u call of duty kad ono tup...komp se zgasio...simptom slabog napajanja otvorim komp pogledam napajanje kad on o MS 250W... sad ja njemu objasnio da treba jače napajanje za tu grafu i molim ga da zamjeni grafu za neku slabiju(ati 9600XT) i uzme 512 DDR-a ali ne čovjek otišao u lokalni PIN computers i traži novo napajanje,kupio on, ja došao do njega kad napajanje MS 400W:clap: spojim ja sve to uđem u driver3 malo se vozam po gradu i vidim ajd barem radi ako ništa drugo... i sad se on hvali kak mu doom3 ide bolje neg meni... ja igram na 800x600 medium a on 800x600high...:D svakako ljep način spizdit 2k kuna... jebeš budalu:rambo: |
Čisto sumnjam da mu Doom 3 ide na high sa 256 rama i tim procesorom... :)
|
pametan covjek neda grfulju :) :)
a ja sam doom vrtio sve na hig s ovom configuraciom sto sad imam :) i to na 1024 al trza steka samo mi je zadovoljtvo sto sam to probo kod sebe :D |
Da, i igra ti se vrtila u DX 8....
|
Re: Albatron 6600GT i moj ludi prijatelj...
Citiraj:
Meni je MS400W radilo s konfom iz siga bez beda. Još doda 512 rama da malo "prolufta" komp...I ima dobar upgrade. |
@ Sam Fischer LOL,dobra fora u sigu:D
E da,imao sam to napajanje i spalilo mi je ploču i hard,tako da...:rolleyes: |
ja sam 2 ploče morao mijenjat zbog ms 400w
tako da MARŠ IZ MOG KOMPA, ĐUBRE JEDNO!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
To su one interne fore, koje buju neki skužili, a neki će mislit da sam lud. :D |
Citiraj:
|
i ja nisam imao sreće sa ms400w napajanjem uništilo mi graf. al eto imam garanciju
|
frend je morao provjetrit sobu jer je napajanje ajmo reć crklo (točnije ni ja znam kaj se dogodilo osim..) i počelo bljuvat crni dim...:D al srećom niš mu nije pregorilo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |