|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
hp 4170 frimware za dvd/rw kako
htio bih staviti najnoviji frimware za dvd pržilicu(TS-L633M) ali ne znam kako,skinuo sam frimware za neta baš za tu pržilicu ali mi kaže da This Firmware is not compatible with the selected drive pa mi to nije jasno pa ako zna netko da mi objasni kojim se programom stavlja i da mi da link Zadnje izmijenjeno od: robi64. 26.01.2023. u 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A nije ti dobar. Probaj ovaj. http://www.samsungodd.com/kor/Firmwa...ode=SDW&os_no=
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Sta kojim programom? Pa to je .exe fajl, pokrenes ga i gotovo. Stavio si krivi fajl, znaci nije za tu przilicu, ili jednostavno ne radi na Visti/Sedmici, nego samo na XP-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta će ti fw za pržu? Pa nećeš dobiti ubrzanje prženja sa njime. Mani se ćorava posla.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj s drugim medijima tj. druge marke. Naime, ako imaš neke žnj kvalitete ne bi bilo čudno da ti ih ne želi spržiti.
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Još jedan detalj, mada je prošlo dovoljno vremena (od izlaženja DL + i - tehnologije) još uvijek zna biti slućajeva da uređaj loše radi sa + verzijom a sasvim ok sa - (i obrnuto). U prevodu, probaj sa DL - medijem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
pržiti mogu samo verbatim medije DL+ OD 8GB normalno jer mi uređaj neće prepoznati druge vrste medije nego samo taj,ništa znači niš od ove moje prže što se tiče tih medija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|