![]() |
hp 4170 frimware za dvd/rw kako
htio bih staviti najnoviji frimware za dvd pržilicu(TS-L633M) ali ne znam kako,skinuo sam frimware za neta baš za tu pržilicu ali mi kaže da This Firmware is not compatible with the selected drive pa mi to nije jasno pa ako zna netko da mi objasni kojim se programom stavlja i da mi da link
|
A nije ti dobar. Probaj ovaj. http://www.samsungodd.com/kor/Firmwa...ode=SDW&os_no=
|
Sta kojim programom? Pa to je .exe fajl, pokrenes ga i gotovo.
Stavio si krivi fajl, znaci nije za tu przilicu, ili jednostavno ne radi na Visti/Sedmici, nego samo na XP-u. |
našo ga jesam ali ga nikako ne mogu skinuti zacrvene mi se slova i ništa,dobro svejedno mi neće raditi niti sa exe filesom,sad jedino da uistinu neće raditi sa win7
|
Šta će ti fw za pržu? Pa nećeš dobiti ubrzanje prženja sa njime. Mani se ćorava posla.
|
ma neće mi pržiti na DL R+ medije od 8gb tj.prži mi sa nekim errorima zato pitam,dok mi isti postupak na stolnom računalu bude ok
|
Probaj s drugim medijima tj. druge marke. Naime, ako imaš neke žnj kvalitete ne bi bilo čudno da ti ih ne želi spržiti.
|
Još jedan detalj, mada je prošlo dovoljno vremena (od izlaženja DL + i - tehnologije) još uvijek zna biti slućajeva da uređaj loše radi sa + verzijom a sasvim ok sa - (i obrnuto).
U prevodu, probaj sa DL - medijem. |
pržiti mogu samo verbatim medije DL+ OD 8GB normalno jer mi uređaj neće prepoznati druge vrste medije nego samo taj,ništa znači niš od ove moje prže što se tiče tih medija
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |