|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
vrhunsko...koliko košta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nebih znao, kod nas ga naravno još nema, al kažu da košta duplo više nego Antec P182, znači da bi to bilo 2k+ kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
meni je stvarno mrak kada u takvo kučište ekipa lopatom nabaca komponente jel im bilo tako teško utrošit 10min na povezivanje kablova?
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ne valja nista apsolutno s...... i ![]() zasto se pitate ??? pa zato sta nema kliznu ladicu za maticnu plocu to je uvjet br 1 da kuciste bude 1 klasa bar za mene ![]() ps- jos je uz to i skupo ![]() jos i ovo ak su nabili cjenu za tu kantu alumijinja bar su mogli okrenit polozaj maticne tj da je proc dolje a grafe gore tak da se kablovi za struju ne trebaju vuc preko cjele ploce ili stavit napajanje gore (zamislite ima i takvih kucista ![]() ne znam koji je to kua ili moda ali svi u svoja extra-turbo-de luxe kucita stavljaju napajana dolje a to sta kalovinje treba razvuc preko cjele maticne i to ne male sata kablice nego kabel i plo od napajanja koga briga pa nece oni tamo sastavljat PC pa ipak oni samo rade kucista ![]() budaletine ![]() e ono bas ga necu kupit onako iz inata ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam ga ja, kupljeno prije 2 mj. u linku, i mogu vam reci da je ovo definitivno najljepse i najkvalitetnije kuciste koje sam vidio, poprilicno je tiho (kao sto se i govori), a da li moze biti jos tise, siguran sam da moze da mi ne cvrci napajanje, cable managment je predobar, i u 10 min nestaju svi kablovi. Kakva su ostala kucista iz "silent" segmenta ne znam.. Ovo je moja definitivna preporuka, za sve koji traze kvalitetno kuciste |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Baš bi je wolv uzeo "riječ" iz usta, ajd nabaci par slikica ako imaš mogućnosti. Kako si zadovoljan sa termalnim performansama kučišta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ovo kuciste je jako blackbird002 wannabe, bar sto se mene tice ovaj sistem za hardove sa ladicama mi se cini fenomenalan EDIT: AARGH, kako su na reviewu prvom kablove syebali, isuse, a jos napravljeno da se moze lijepo provuc kabel da se ne vidi... (5.str)
![]() |
#12 |
Registered User
|
e ovo sa slikama ce ic teze, zato jer nemam fotic, a nemam kako prebacit s moba, osim ako nesto ne smislim.. sto se tice term. performasi, sam zadovoljan, posto su unutra 4 120mm coolera, + zracni tunel za grafiku kao na serverima.. sve u sve stvarno su se potrudili i vidi se da nisu stavljali coolere od "oka" nego tamo gdje ce biti najkorisniji. Za razliku od prethodnog kucista stvarno se vidi razlika u temp. normalno da nije razlika 20° ali sigurno 5° s obzirom da nemam potenciometre vec su na defaultu, ovo je cist ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Sada kada bi išao kupovati kučište stvarno bi se teško odlučio, prije je Stacker bio neupitan, sad nebi bilo lako odlučiti između Stackera 832 i COSMOSa. Pošto ne patim na tišinu išao bi vjerovatno na Stackera. EDIT: Prije nego što se upale svi ventovi na Stackeru 832 možda ga nebi loše utiplati za pod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
a gle, necemo sad o ukusima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
To sto je napravljeno da mozes provuci kablove ne znaci i da stvarno funkcionira.Naime case ima the most retarded nacin zatvaranja bocnih stranica.Neka samo jedan kabel sa straznje strane nije na mjestu ili previse viri zaboravi o zatvaranju kucista. I da tunel za grafe prakticki nije ni tunel.Onak stoji tamo cisto tako, neku funkciju tuneliranja bas i nema. Sistem hladjenja diskova je never seen before.Ispod dijela gdje su smjesrtene ladice diskova se nalazi prostor, nesto kao dupli pod koji zavrsava u onom mountu za vent na dnu kucista.Desno od napajanja.Koliko u biti ima utjecaja na hladjenje diskova iskreno nemam pojma jer druzenje sa slozenim kompom u radu je stvarno kratko u mom poslu.Ali i u funkcionalnost toga takodjer sumnjam. Sve u svemu kad sam ga stavio na stol ostao sam zabezeknut ali kad sam ga otvorio pocela su pitanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja iam kandalfa lcs i jako ga volim. ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da ne otvaram novu temu, dizem ovu iz mrtvh. Zanima me je li, po vasem misljenju, bolji ovaj case ili p182. Cijenu zanemarite, ja mislim da je sad razlika 200.-300 kuna. Naglasak na tisinu. Koliko vidim ovaj case ima samo malo one pjene za izolaciju dok antec ima sednvic stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Meni bas i nije bitno hlađenje, samo zvuk. Neman neke uber komponente - samo bi tia da mi je racunalo priko noci sta tise. @z-man ako mozes malo opisat akusticka svojstva kucista i onu spuzvu koju su stavili za izolaciju. Je li to ona klasicna spizva koji i clanovi foruma cesto stavljaju u svoje kante ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
@kundak Vidim da si još uvijek u potrazi za grobnom tišinom u kućištu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Teško da ti ja mogu opisat akustička svojstva jer meni ti to ništa ne smeta...kučište je trenutno otvoreno na stolu 30 cm od mene i unutra imam stock cooler na max okretaja, onda onaj jedan tt stock vent , a na 8800 gts 320 mi je vent na 80 % i meni to nista ne smeta...... i da, nema nikakve izolacije....
![]() |
#29 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Q6600 3870 Nista clockano, stock cooleri, po hardovima ne puse nista, inace radi 24/7 (14. dan). Nemam sa čim usporediti tišinu/buku pa cu samo reci da je meni prihvatljiva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Oho morph ima mrcinu od kompa, mogo bi popunit rubriku moj komp ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|