|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
pomoc sta mislite da je
Pozdrav.Nisam palio laptop 2-3 mj i kad sam ga jedan dan htjeo upalit nije htjeo.. stavio sam ga na punjenje ali lampica za punjenje se nije upalila i skuzio sam da se baterija ne puni. E sad sta mislite da je otislo.. sumnjam na bateriju da je otisla od stajanja a sjecam se da je bila skoro pa skroz prazna kad sam ga zadnji put koristio al opet zar nebi trebo lap radit i bez nje kad ga prikopcam u struju? dal je punjac mozda? Lap je radio normalno , noramlno ga zgasio i stajao u torbi tako par mjeseci... |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji laptop? Grije li se punjač uopće kad uštekaš u struju? Probaj posudit bateriju ili punjač od nekoga tko ima isti prijenosnik za početak. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
jesi probao izvaditi bateriju pa upaliti samo sa punjacem? |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
laptop je lenovo 3000 N200 model star 2 god. Ustekal sam ga bez baterije i ne pali. Punjac se ne grije kad ga ustekam u struju bilo da je baterija u lapu ili ne. Ne poznam nikog ko ima ovaj lap tak da nemrem provjerit sa drugom baterijom il punjacem. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako ti nije prevelik trošak nabavi neki zamjenski univerzalni punjač. Samo pazi na napone i jakost struje koju daje. Idealno bi bilo kad bi ti ga prodavač izvadio da samo isprobaš je li do toga. Vjerojatno je jer se ne grije kad ga uštekaš. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam punjač pa ako ti Jarun nije daleko možemo isprobati |
![]() |
|
|
Oglas
|