![]() |
pomoc sta mislite da je
Pozdrav.Nisam palio laptop 2-3 mj i kad sam ga jedan dan htjeo upalit nije htjeo.. stavio sam ga na punjenje ali lampica za punjenje se nije upalila i skuzio sam da se baterija ne puni. E sad sta mislite da je otislo.. sumnjam na bateriju da je otisla od stajanja a sjecam se da je bila skoro pa skroz prazna kad sam ga zadnji put koristio al opet zar nebi trebo lap radit i bez nje kad ga prikopcam u struju? dal je punjac mozda? Lap je radio normalno , noramlno ga zgasio i stajao u torbi tako par mjeseci...
|
Koji laptop? Grije li se punjač uopće kad uštekaš u struju?
Probaj posudit bateriju ili punjač od nekoga tko ima isti prijenosnik za početak. |
Lap bez baterije mora radit,ako neradi,probaj ovo kaj je kolega iznad mene rekao. Ako se grije,uzalud vam trud svirači,pravac servis...
|
jesi probao izvaditi bateriju pa upaliti samo sa punjacem?
|
laptop je lenovo 3000 N200 model star 2 god. Ustekal sam ga bez baterije i ne pali. Punjac se ne grije kad ga ustekam u struju bilo da je baterija u lapu ili ne. Ne poznam nikog ko ima ovaj lap tak da nemrem provjerit sa drugom baterijom il punjacem.
|
U kakvom prostoru je lap stajao?? Jel stajao na vlagi,mokrom,hladnom mjestu??
Jer nije preporuceno drzati takve stvari u vlaznim prostorijama ako se ne koriste duze vrijeme. |
stajao je u torbi pokraj stola u sobi daleko od vode i vlage a u torbi imam jos one vrecice protiv vlage tako da vlage vjerujem nije bilo.
|
Ako ti nije prevelik trošak nabavi neki zamjenski univerzalni punjač. Samo pazi na napone i jakost struje koju daje. Idealno bi bilo kad bi ti ga prodavač izvadio da samo isprobaš je li do toga. Vjerojatno je jer se ne grije kad ga uštekaš.
|
A pa eto,sad samo da ima trgovac koji je voljan dati ti da probas,pa da eliminiras punjac. (Dobro bi bilo da on zeza,jer je najjeftiniji za promijeniti)
|
Imam punjač pa ako ti Jarun nije daleko možemo isprobati
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:05. |