|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Gdje kupiti USB stick od FC Barcelone?
Ovako: Želim dečku za rođendan kupiti USB stick od Barcelone i ne znam gdje ga naći. ![]() ![]() Ne želim da izgleda kao na prvoj slici - nije to to, već kao na drugoj, baš kao grb Barcelonin grb. Kao primjer sam dala USB stickove Reala i Manchestera kako bi taj USB trebao izgledati. Jel to netko negdje vidio? Zagreb definitivno dolazi u obzir ![]() Hvala unaprijed Ok, već vidim da su slike izmiješane....USB treba izgledati kao na donjoj slici, ali pretpostavljam da ste većina dečki i da znate kako izgleda Barcelonin grb - ako se to tako zove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Bok! Takve stvari, još u ZG da sam negdje vidio ili po shopovima nisam. Moj savjet ti je da kupiš sa http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories ili tak nekog mjesta. Pazi se lažnih stickova! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Stvar je u tome da sam ja vidjela Realov u City centru u par trgovina, ali nema Barceloninog, pa sam mislila da je možda netko vidio njega negdje, ali eto... A na eBayu ih je bilo prije otprilike 9 mj., ali kaj će mi to stajati doma, pa da on još slučajno naleti na njega, a i ne bi ja mogla izdržati da mu ga ne poklonim onak za bezveze ![]() Hvala puno! Možda se još pojavi negdje na vrijeme - nada umire zadnja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|