![]() |
Gdje kupiti USB stick od FC Barcelone?
4 privitaka
Ovako:
Želim dečku za rođendan kupiti USB stick od Barcelone i ne znam gdje ga naći. :( Imam primjere slika kako treba izgledati, ali pošto prvi put post-am, ne znam kak bude to sve skupa ispalo :) Ne želim da izgleda kao na prvoj slici - nije to to, već kao na drugoj, baš kao grb Barcelonin grb. Kao primjer sam dala USB stickove Reala i Manchestera kako bi taj USB trebao izgledati. Jel to netko negdje vidio? Zagreb definitivno dolazi u obzir :) Hvala unaprijed Ok, već vidim da su slike izmiješane....USB treba izgledati kao na donjoj slici, ali pretpostavljam da ste većina dečki i da znate kako izgleda Barcelonin grb - ako se to tako zove :) |
Bok!
Takve stvari, još u ZG da sam negdje vidio ili po shopovima nisam. Moj savjet ti je da kupiš sa http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories ili tak nekog mjesta. Pazi se lažnih stickova! |
sigurno ih ne nadjes u RH.. najbolje ti je kao sto ti je MD napisao,ebay..
trazi top sellera i nebudes pozalila.. |
Stvar je u tome da sam ja vidjela Realov u City centru u par trgovina, ali nema Barceloninog, pa sam mislila da je možda netko vidio njega negdje, ali eto...
A na eBayu ih je bilo prije otprilike 9 mj., ali kaj će mi to stajati doma, pa da on još slučajno naleti na njega, a i ne bi ja mogla izdržati da mu ga ne poklonim onak za bezveze :) Hvala puno! Možda se još pojavi negdje na vrijeme - nada umire zadnja :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:46. |