|
![]() |
#1 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kupnja moba u USA
pošto mi tulkavci s caffe mobila neznaju odgovorit ni na jedno moje postalvjeno pitanbje,obracam se ovdje ![]() Ide frend za USA next week,moj Touch Dual lagano ispušta dušu i ne liči mi na dobro,a neki smartphone s FTP aplikacijom mi je neophodan za posao mislio sam ubost nekaj s newegga(bi ja Phenom al fakin biostar... ![]() MIlestone(Drosid) HTC il Nokia 900...odlucicemo kasnije samo me zanima,jel osim punjača ima JOŠ KAKVIH razlika koje bi me sprijecavale da koristim taj fon u HR? (nes su za MIlestone pricali da nemre tu jer pitaj boga kaj....) Da nebi bila spuštalica iz početne euforije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Osim spomenutog punjača i njegovog ac priključka (ovo više nije blem od kad rade po switching principu), trebaš uzest Tri band model (EU GSM 900/1.800 Mhz, USA GSM 1.900 Mhz). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
našikan pravim haos
|
Zahvaljujem,a sad preporuke,sveo sam izbor na 3 modela zasad: WM model Linux model Symbian model Milestone zasad izgleda nema još u slobodnoj prodaji ![]() Kaj mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sva 3 su stari modeli, a ne vidim nigdje modela sa Android OS (ovo je jedan od najboljih modela trenutno - SE Xperia X10). Za WM je HTC HD2 debelo bolji od navedene Omnie. http://www.gsmarena.com/htc_hd2-2957.php http://www.newegg.com/Product/Produc...&Tpk=htc%20hd2 Osim navedenih, pojavio se opasan izazivač sa vlastitim OS - Bada OS.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na jesen X10 dobiva update na Android 2.1. Naravno da je i Desire dobar Android mob. Zaboravio sam navesti i ajfon koji je preko jeftiniji nego ovdje koji također dobiva ubrzo update za svoj OS na verziju 4.0, ali mislim da će time biti 'zahvaćene' samo 3GS verzije.
![]() |
#8 | |
našikan pravim haos
|
Neda mi se počinjavat kaznena djela ukoliko me zbog garancija zahebe,a previše mojih "specijalaca" se opeklo preko tih ogalsnika(a bogami i ja jednom,istina bog davno,na kvazi pismenoj garanciji s žigom)). Mobitele i automobile ISKLJUČIVO kupujem u kešu i u dućanu/zastupništvu,nikakvi oglsnici,njuškala,povećala i sl. Uostalom,N900 -> oglasnik: 3800 USA,manje od 2500,teorija ti ne dihta Od Androida jedino dolazi u obzir Motorila Milestone a za nju moram pričekat da je debrandiraju. Ima na e-bayu za 500usd unlocked al josh bum se strpil malo. Citiraj:
Problem je što se ja držim konja koji pobjeđuje ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 09.05.2010. u 14:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
recimo, HTC Desire se masovno prodavao za 2800-3000kn, garancija od ducana, radi na sve mreze, sad kad ga je ekipa dobila besplatno od Vipa i ovi sto su uzimali nove tarife. sumnjam da je u americi ista jeftiniji + nemas garanciju. EDIT: razlika je izmedu Milestone i Droid, tako da pazi sto radis. EDIT#2: http://www.njuskalo.hr/motorola-mobi...-oglas-1190150 sad se zapitaj da li ti se da zajebavati radi 200kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
našikan pravim haos
|
Pobogu,kako garanciju nemam? ![]() ![]() Hvala na savjetu za Motorolu,brijo sam da je to isti mob samo razlicitih naziva(USA/EU) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
na avion, preko oblacica vulkanske prasine do velike jabuke pa nek mi poprave ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
našikan pravim haos
|
Joj gle.....da nemam nekog ko na tjednoj il mjesecnoj bazi ide u Miami/NY/Chicago,da nemam rođake u Minneapolisu di sam možda ono i živio jedno kratko i ratno vrijeme....možda onda nebi ni uzimao mob/komponente u USA. Stoga,molim tebe i ostale,ne preispitujte moju mogućnost reklamiranja preko bare. Evo ti primjer,frendu crko proc sa newegga,dobio je novi u roku 15 dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
to sam spomenio zbog toga jer 99% forumasa ovdje nema takvih prilika, pa smo mi naucili na ovu nasu normalu i nama je to normalnio, a tebi je to extra (kupnja po oglasnicima ovdje) ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
ne bitno skroz, radi kako ti mislis da je pametnije. po meni to nema smisla, cijene u iste ili vise u USA sto se tice top modela, problemi sa reklamacijom, furati uz sebe i adapter uz punjac kad nekud idem. sretno s kupovinom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
našikan pravim haos
|
Kako su pobogu više upravo sam ti dao za Nokiu(i to iz oglasnika lol,u ducanu DUPLO) primjer,probaj Milestone nac po 2500kn u HR. Nemoj mi bogati pricat o oglasnicima i neznam kome,gledaj cijene u dućanu. Ne zanima me oglasnik,njuškalo,povećalo,tražilice,google oglasi nit išta. Ja sam mislio da smo to riješili al očigledno nismo ![]() Molim ljude da se vrate na temu i raspravu o smartphonesima,nemojte gledat mene,moje probleme s garanciijom,cijene u USD i ostale stvari za koje VI mislite da su meni bitne kad nisu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|