|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
problem sa igricom u delphiju
ovak , dobili smo zadatak na inf da svaki mora nekaj napraviti u delphiju pa sam se ja odlucil za krizic kruzic ![]() nego problem mi je zbrajanje bodova kad recimo komp pobjedi onda umesto da samo doda 1 bod on ih pocne zbrajati i tak dugo dodaje 1 bod dok ja ne kliknem "nova igra" i onda stane evo u attachu pa ak neko more da mi to danas pogleda i veli zakaj necve prav zbrajati bodove i jos jedno pitanje kak faking makniuti formu u delphiju koju više netrebam , nigde nemrem najti tu opciju za micanje forme proc iz programa ![]() P.S. sad bi bilo dobro da ovaj forum prihvaca attach u rar formatu , ali neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() postal bum ostalo naknadno dok instaliram fucking winzip ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Win RAR ti može i zipati u zip... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
evo ga u attachu , exe mi je prevelik da ga pošaljem pa cak da je i zipan , delano je u Dephiju 6 P.S. nisam skuzil da ovaj more i u zip metati jer ja samo kliknem s drugim gumbom i denem add to .... ![]() Edit sad pak sam skuzil da ustvari fucking program niti nece delati zbog one glupe 3 forme koju nemrem maknuti i koja nicemu ne sluzi ![]() I hate delphi ![]()
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Overvide. 24.09.2006. u 15:07. |
|
![]() |