![]() |
problem sa igricom u delphiju
ovak , dobili smo zadatak na inf da svaki mora nekaj napraviti u delphiju pa sam se ja odlucil za krizic kruzic:rolleyes: i to sa AI ( umetnom inteligencijom ) i ko za vraga cak sam ga uspel napraviti , mislim nije prevec pametan ali bi se lako dal "upgrejdati" po malo da bu sve pametniji itd....
nego problem mi je zbrajanje bodova kad recimo komp pobjedi onda umesto da samo doda 1 bod on ih pocne zbrajati i tak dugo dodaje 1 bod dok ja ne kliknem "nova igra" i onda stane evo u attachu pa ak neko more da mi to danas pogleda i veli zakaj necve prav zbrajati bodove i jos jedno pitanje kak faking makniuti formu u delphiju koju više netrebam , nigde nemrem najti tu opciju za micanje forme proc iz programa :rambo: P.S. sad bi bilo dobro da ovaj forum prihvaca attach u rar formatu , ali neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rambo: postal bum ostalo naknadno dok instaliram fucking winzip:rolleyes: |
Win RAR ti može i zipati u zip...:D
|
Citiraj:
|
evo ga u attachu , exe mi je prevelik da ga pošaljem pa cak da je i zipan , delano je u Dephiju 6
P.S. nisam skuzil da ovaj more i u zip metati jer ja samo kliknem s drugim gumbom i denem add to .... :rolleyes: Edit sad pak sam skuzil da ustvari fucking program niti nece delati zbog one glupe 3 forme koju nemrem maknuti i koja nicemu ne sluzi :rambo: , bil bi jako zahvalan ak mi neko more to srediti da mi opet dela I hate delphi :rambo: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17. |