|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
PS3 igre, gdje kupovati
Gdje kupovati PS3 igre po nekoj jeftinijoj cijeni? Vidio sam po nekim temam da su neki spominjali da su kupili igru preko nekih stranih online game shopova, jel to isplativo i kako na carini takve stvari prolaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Isplativo je dosta jer kod nas se cijena igara krece oko 500 kn dok je za ganc novu igru tek izaslu vani cijena oko 300-350. Sto se tice carine vise je pitanje gdje se nalazis jer neke carisnke sluzbe vise propustaju posiljke od drugih...konkretno kod mene u Dubrovniku su uzasni i vrlo je velika sansa da te carine.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
www.sendit.com Pitanja, odnosno odgovore o carini i -inim pitanjima imaš u ebay temi. Uglavnom, od kad su smanjili s 300 kn na 160 kn unos u Hrvatsku kupovinom iz online trgovina, nije baš bajno, prije je bilo taman s ovih 300 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Gledao sam na ebay-u, cijene i nisu bas bog zna sta bajne da se isplati uzimati i onda jos razmisljati o volji carinika koji ce preuzeti paket. Ako ko ima jos kakav prijedlog slobodno neka javi ![]() Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Imaš i GamePlay tržnicu, polovne igre se mogu kupiti za dobru cijenu. U Hrvatskoj, od dućana ti je najjeftiniji SophosLab.
![]() |
#8 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
www.game.co.uk www.shopto.net Narucivao sam sa ovih siteova i nikad problema. Igra dodje za cca. 5-7 dana. Za sada sam imao srece, pa nisam jos platio carinu ili neka druga davanja. Nadam se da ce me sreca sluziti i u buducnosti ![]() Cijene su puno, puno nize nego kod nas. Gameplay forum ti je jako dobro mjesto za razmjene, te kupovinu/prodaju rabljenih igara. Konzolasi su vecinom jako pazljivi prema svojim igrama, pa su i polovne igre gotovo u pravilu u savrsenom stanju (bez ogrebotina, kutija i manual kao novi...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Tu ti lijepo sve pise pa baci pogled a mozes se i javit tome liku pa ti on naruci: http://cro-ps3.net/forum/buy-sell/na...tice-sa-ebaya/
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|