![]() |
PS3 igre, gdje kupovati
Gdje kupovati PS3 igre po nekoj jeftinijoj cijeni?
Vidio sam po nekim temam da su neki spominjali da su kupili igru preko nekih stranih online game shopova, jel to isplativo i kako na carini takve stvari prolaze :)? |
Isplativo je dosta jer kod nas se cijena igara krece oko 500 kn dok je za ganc novu igru tek izaslu vani cijena oko 300-350. Sto se tice carine vise je pitanje gdje se nalazis jer neke carisnke sluzbe vise propustaju posiljke od drugih...konkretno kod mene u Dubrovniku su uzasni i vrlo je velika sansa da te carine.
|
www.sendit.com
Pitanja, odnosno odgovore o carini i -inim pitanjima imaš u ebay temi. Uglavnom, od kad su smanjili s 300 kn na 160 kn unos u Hrvatsku kupovinom iz online trgovina, nije baš bajno, prije je bilo taman s ovih 300 kn. |
Citiraj:
Gledao sam na ebay-u, cijene i nisu bas bog zna sta bajne da se isplati uzimati i onda jos razmisljati o volji carinika koji ce preuzeti paket. Ako ko ima jos kakav prijedlog slobodno neka javi :). Hvala. |
Imaš i GamePlay tržnicu, polovne igre se mogu kupiti za dobru cijenu.
U Hrvatskoj, od dućana ti je najjeftiniji SophosLab. |
BTW da odmah pitam. Je li shipping sa sendit.com free i za HR? Nigdje ne mogu pronaci neki info tamo.
@fran123456: Hvala puno za info! |
Oko 2 eura je.
|
www.game.co.uk
www.shopto.net Narucivao sam sa ovih siteova i nikad problema. Igra dodje za cca. 5-7 dana. Za sada sam imao srece, pa nisam jos platio carinu ili neka druga davanja. Nadam se da ce me sreca sluziti i u buducnosti :D Cijene su puno, puno nize nego kod nas. Gameplay forum ti je jako dobro mjesto za razmjene, te kupovinu/prodaju rabljenih igara. Konzolasi su vecinom jako pazljivi prema svojim igrama, pa su i polovne igre gotovo u pravilu u savrsenom stanju (bez ogrebotina, kutija i manual kao novi...) |
Tu ti lijepo sve pise pa baci pogled a mozes se i javit tome liku pa ti on naruci:
http://cro-ps3.net/forum/buy-sell/na...tice-sa-ebaya/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:27. |