|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
BSA i MUP
Juce navece ja lagano pijuckam pivkana na stengama ispred zgrade kad ono prašinar dolazi i pita nas dali znamo na kojem katu stanuje moja malenkost:confused: Ja se usro ko grlica, vec mislio da dolazi radi sranja ispred stadiona i jos nedovrsenog posla s vojnim sudom kad on meni uruci poziv radi nekakvih CD-a koje sam kupio. ja happy ko grčka. Danas bio na obavijestnom razgovoru i predao ta tri CD-a koja sam jedina kupio u zivotu od nekog pirata (btw. radi se o dokumentarcima BBC-a i National G.) za koje ni neznam dali su ilegalni. Atmosfera u uredu dobra, inspektor leopold OK, Cd-i neizgrebani ![]() Sve u svemu glupo mi je da se "uznemiruju" ljudi koji s piratlukom nemaju veze, covjek me ispitiva o tim ljudima kao da sam ja s njima ovce cuvo a znam ih manje nego oni. Dan danas ti pirati se oglasavaju na news grupama i nitko im ne brani prodaju ![]() Pomalo nezrelo od BSA i MUP-a koji umjesto da hvataju cunke koje se time bave jebu nas male u mozak i trose nam vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja bi na tvoj mjestu reko drotu da sam umro. A koja glupost, da hoće hvatati pirate neka kupe plavi oglasnik. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Sad .. koliko ti veze imaš s piratstvom nećemo o tome ![]() ![]() Da je balga debilana natezati ljude koji su kupili ilegalne CD-e je još gluplje... Pitanje je - OD KUDA IM INFORMACIJA DA SI BAŠ TI BAŠ TE CD-A KUPIL. Makes me wonder :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ovo sve meni malo smrdi na budaliziranje al dobro. recimo da je istina, sta nisu pogledali dal imas jos kaj piratskog doma?
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
slicna je stvar bila i sa onim piratom iz kastela sto su ga i radi pedofilskih slika privodili (glupost ali nema veze) debil je vodija bazu kupaca, a murija je svima iz baze uredno poslala uplatnicu na, ako se ne varam, 60kn po cd-u nisu nikog ni u stanicu zvali mene hvala bogu nije upisa u bazu (nisan kupova pedofiliju nego playstation igre za brata ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas