![]() |
BSA i MUP
Juce navece ja lagano pijuckam pivkana na stengama ispred zgrade kad ono prašinar dolazi i pita nas dali znamo na kojem katu stanuje moja malenkost:confused: Ja se usro ko grlica, vec mislio da dolazi radi sranja ispred stadiona i jos nedovrsenog posla s vojnim sudom kad on meni uruci poziv radi nekakvih CD-a koje sam kupio. ja happy ko grčka.
Danas bio na obavijestnom razgovoru i predao ta tri CD-a koja sam jedina kupio u zivotu od nekog pirata (btw. radi se o dokumentarcima BBC-a i National G.) za koje ni neznam dali su ilegalni. Atmosfera u uredu dobra, inspektor leopold OK, Cd-i neizgrebani :D Sve u svemu glupo mi je da se "uznemiruju" ljudi koji s piratlukom nemaju veze, covjek me ispitiva o tim ljudima kao da sam ja s njima ovce cuvo a znam ih manje nego oni. Dan danas ti pirati se oglasavaju na news grupama i nitko im ne brani prodaju :rolleyes: Pomalo nezrelo od BSA i MUP-a koji umjesto da hvataju cunke koje se time bave jebu nas male u mozak i trose nam vrijeme:rolleyes: |
Ja bi na tvoj mjestu reko drotu da sam umro. A koja glupost, da hoće hvatati pirate neka kupe plavi oglasnik.
|
A kako su oni znali da si kupio te cd-eve?Cijela priča mi je turbo čudna,sad da oni tebi idu uzeti 3 cd--a,ne znam:confused:
|
Sad .. koliko ti veze imaš s piratstvom nećemo o tome :rolleyes: :D
Da je balga debilana natezati ljude koji su kupili ilegalne CD-e je još gluplje... Pitanje je - OD KUDA IM INFORMACIJA DA SI BAŠ TI BAŠ TE CD-A KUPIL. Makes me wonder :confused: |
Citiraj:
|
Hmmmm...pretty wicked:D
|
ovo sve meni malo smrdi na budaliziranje al dobro. recimo da je istina, sta nisu pogledali dal imas jos kaj piratskog doma?
|
Jesi napravio sigurnosne kopije cd-a koje si im odnio:D :D :D :D
|
slicna je stvar bila i sa onim piratom iz kastela sto su ga i radi pedofilskih slika privodili (glupost ali nema veze)
debil je vodija bazu kupaca, a murija je svima iz baze uredno poslala uplatnicu na, ako se ne varam, 60kn po cd-u nisu nikog ni u stanicu zvali mene hvala bogu nije upisa u bazu (nisan kupova pedofiliju nego playstation igre za brata:) ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.savetoby.com/ |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:33. |