|
![]() |
#1 |
William Kidd
Datum registracije: Mar 2009
|
Koje slušalice?
Evo odlučio i ja preć na neke malo bolje slušalice ![]() Dajte mi svoje preporke.. (mic obavezan, puno se priča preko neta ![]() Osobno mi se sviđaju PLANTRONICS GameCom 367 i PLANTRONICS GameCom 377 Novčana granica je 350 kn.. Nebih išao preko.. Hvala, lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
William Kidd
Datum registracije: Mar 2009
|
Evo odlučio i ja preć na neke malo bolje slušalice ![]() Dajte mi svoje preporke.. (mic obavezan, puno se priča preko neta ![]() Osobno mi se sviđaju PLANTRONICS GameCom 367 i PLANTRONICS GameCom 377 Novčana granica je 350 kn.. Nebih išao preko.. Doći će PLANTRONICS GameCom 377 ![]() Zadnje izmijenjeno od: proigor. 27.09.2009. u 12:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Ja ih imam godinu dana u kojih su prošle bez problema sve vrste tortura. Moja preporuka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Sad sam i ja u dilemi,kupiti polovne 377 za 250kn ili nove 376 za 250kn? Opis ovih polovnih je "koristene 3 puta, stoje mi u ormaru, ja ih nekoristim, stanje NOVO NOVCATO",znači kao nove. Da li ima neke razlike u kvaliteti zvuka? I ovo me najviše zbunjuje http://www.youtube.com/watch?v=9v8W9bbcFHk&feature=fvw 377 su kao open-ear a 367 closed,da li je neka velika razlika osim što sa 377 čujem nekog iza sebe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ne kužim?Tu biram Sennheiser slušalice,kakve to veze ima s 2-oje slušalica između kojiih se ja odlučujem? Ako može jedan NORMALAN odgovor,znači,da li je ok cijena od 250kn za polovne 377 i da li su bolje za gaming od 367,samo to me zanima pošto če mi služiti samo za BC2 i malo glazbe poslušati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Upravo se vratio sa sluškama,ispalo je da su ustvari model 367 pa sam nešto manje platio. Zasad su dobre,ne stišču me ali malo griju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Bolje da su 367. Plantronic na svojoj stranici kaže da su 377 poluotvorene. Imam ih dosta dugo i super su, biti će i tebi ako nemaš preveliku glavu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|