![]() |
Koje slušalice?
Evo odlučio i ja preć na neke malo bolje slušalice :D (ove canyon me ubijaju )..
Dajte mi svoje preporke.. (mic obavezan, puno se priča preko neta :D ) Osobno mi se sviđaju PLANTRONICS GameCom 367 i PLANTRONICS GameCom 377 Novčana granica je 350 kn.. Nebih išao preko.. Hvala, lp |
Evo odlučio i ja preć na neke malo bolje slušalice :D
Dajte mi svoje preporke.. (mic obavezan, puno se priča preko neta :D ) Osobno mi se sviđaju PLANTRONICS GameCom 367 i PLANTRONICS GameCom 377 Novčana granica je 350 kn.. Nebih išao preko.. Doći će PLANTRONICS GameCom 377 :D |
gamecom 367 je puno bolji izbor isključivo zbog klasičnog načina spajanja za razliku od 377 koji je na usb. ne kupujte sluše na usb što god vam ljudi pričali!!!
|
Citiraj:
Ja ih imam godinu dana u kojih su prošle bez problema sve vrste tortura. Moja preporuka. |
Sad sam i ja u dilemi,kupiti polovne 377 za 250kn ili nove 376 za 250kn?
Opis ovih polovnih je "koristene 3 puta, stoje mi u ormaru, ja ih nekoristim, stanje NOVO NOVCATO",znači kao nove. Da li ima neke razlike u kvaliteti zvuka? I ovo me najviše zbunjuje http://www.youtube.com/watch?v=9v8W9bbcFHk&feature=fvw 377 su kao open-ear a 367 closed,da li je neka velika razlika osim što sa 377 čujem nekog iza sebe? |
|
Jao te imam i stežu mi uši zato ih i mjenjam.
|
|
Ne kužim?Tu biram Sennheiser slušalice,kakve to veze ima s 2-oje slušalica između kojiih se ja odlučujem?
Ako može jedan NORMALAN odgovor,znači,da li je ok cijena od 250kn za polovne 377 i da li su bolje za gaming od 367,samo to me zanima pošto če mi služiti samo za BC2 i malo glazbe poslušati? |
Upravo se vratio sa sluškama,ispalo je da su ustvari model 367 pa sam nešto manje platio.
Zasad su dobre,ne stišču me ali malo griju. |
Bolje da su 367. Plantronic na svojoj stranici kaže da su 377 poluotvorene.
Imam ih dosta dugo i super su, biti će i tebi ako nemaš preveliku glavu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |