|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
midi VS. Big Tower
da li je bolje uzeti big tower u odnosu midi , ako ne zasto ne te koje preporucate? do 600 kn:confused:
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa to ti ovisi o dosta čimbenika. Ako ti netreba OGROMNO kučište za vodeno 2 napajanja 8 diskova onda ne vidim zašto uzimati BIG. Inače ne preporučam ti čiftek BIG jer su ga več mnogi popljuvali. Evo ti jedno kučište koje ja pikiram (ima ga JP atelier po 440kn). http://www.pccasegear.com/prod873.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja naprotiv preporučam Chieftec Mesh/Bravo seriju ako ti treba puno mjesta i dobra ventilacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Mislim da je tooma sa foruma imo OGROMNIH problema sa big meshom (ovaj novi) stari je puno puno bolji... Barem po meni. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
Ja se ne žalim na niš osim na ono s kablovima od harda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Chieftec mid itower za kakvih 450-500kn ili Chieftec big tower mesh/bravo za 550-650kn ovisno o zelji. Dali je bolje midi ili big. U big-u imas vise mjesta prostora za vise i vece venilatore i netrebas razmisljati dal imas 3 il 4 5,25" prostora prilikom kupnje novog uredaja, jest da realno neces popuniti ni te za mini a kamoli za big. Ja preferiram big iako ga trenutno nemam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
lepsi je za videt.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
kako si ti reka ispada da je kuciste neupotrbljivo medjutim kod (hrvatskih) chieftec mesh big towera jedina pozitivna stvar je puno prostora i dva 12cm venta kvaliteta je prilicno upitna tako da bi drugi put bas ne bi da 700kn za takvo nesto ipak od kucista od 700kn ocekujes da ces ga moc normalno koristit bez da uzimas dremel u ruke potrazi malo po forumu moja (negativna) iskustva s kucistem i bas kako je Tor u reviewu reka ako te te stvari ne smetaju i nije ti problem malo modat, kuciste se moze pokazat i kao dobra solucija
![]() |
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
|
Kaj te smeta osim kaj moraš bit mađioničar za kablove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mozda bi bilo dobro kupiti čufteka dragona.. kaze toma da je taj bija dobar, a 80 mm ventilatori su Ok..
__________________ |
![]() |
#14 | ||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
kakvog ces ti dobit ne mogu garantirat dobro provjeri Citiraj:
to su stvari kojih se sada mogu sjetit i naravno ovo su samo propusti u proizvodnji a i dizajnerskih propusta ima poprilicno probleme s kabelima vec si spomenija, nije predvidjen za 5.25" uredjaje koji nemaju punu duzinu (aerogate i sl.), ladice za diskove ne mozes dodatno ucvrstit, ventovi se zavidaju (nema drzaca), i tako dalje i tako blize ...