|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
koji AV program
evo posto mi je kaspersky isteko,a bit defender me zivcira sa 10 pokrenutih procesa,a i updejtovi svak idan,zanima me neki program koji stiti od virusa a netreba imat firewall je zone alarm radi svoje,pa preporucite nekaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Nod32 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
definitivno avast ! besplatan je i može maknuti sranja (trojanci uglavnom) koja nod 32 propušta....barem je meni tak bilo avg je isto dobar ,ali avast mi je draži ![]() možda mu je mana što scan traje ubitačno dugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
a cuj,svaki AV pregled traje dugo,bar kolko sam ja skuzio,a kaspersky posebno dugo,da mi skenira 40gb velik disk a od toga ima 20gb podataka treba mu ni manje ni vise nego 38minuta sto je malo jadno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nod32 je naj, al bez updatea nebus imal siguran AV jebga ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ma avast je zakon. Besplatan, update po par kB (download od 20sec), jednostavan, nema brige oko kada ce isteci ovo kada ono. Cak ima i fora podrsku za skinove... Ful sam zadovoljan sa programom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Ko se u zatvoru zna snać isto nije na "suhom" samo je BAD ako se "snađu" na njemu ... AVAST i AVG su Free i fakat su dobri programi ... ako ne želiš platiti za NOD32 ili NAV2k5 ili neš slićno ...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|