![]() |
koji AV program
evo posto mi je kaspersky isteko,a bit defender me zivcira sa 10 pokrenutih procesa,a i updejtovi svak idan,zanima me neki program koji stiti od virusa a netreba imat firewall je zone alarm radi svoje,pa preporucite nekaj!
|
Nod32
|
definitivno avast !
besplatan je i može maknuti sranja (trojanci uglavnom) koja nod 32 propušta....barem je meni tak bilo avg je isto dobar ,ali avast mi je draži :D možda mu je mana što scan traje ubitačno dugo |
a cuj,svaki AV pregled traje dugo,bar kolko sam ja skuzio,a kaspersky posebno dugo,da mi skenira 40gb velik disk a od toga ima 20gb podataka treba mu ni manje ni vise nego 38minuta sto je malo jadno
|
Također češki Avast!
Brzo se updatira, dobro skenira, ne opterećuje puno sistem. Kad nisi on-line brzo ga gasiš u pozadini. B E S P L A T A N ! |
nod32 je naj, al bez updatea nebus imal siguran AV jebga :gringo:
|
Ma avast je zakon. Besplatan, update po par kB (download od 20sec), jednostavan, nema brige oko kada ce isteci ovo kada ono. Cak ima i fora podrsku za skinove... Ful sam zadovoljan sa programom.
|
AVG! A-V-G! A-Ve-Ge!! :D :clap:
|
Ma nod je zakon. Ako nekog bedira to sto program istice neka GA PLATI.
|
Citiraj:
Ko se u zatvoru zna snać isto nije na "suhom" samo je BAD ako se "snađu" na njemu ... AVAST i AVG su Free i fakat su dobri programi ... ako ne želiš platiti za NOD32 ili NAV2k5 ili neš slićno ... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |