|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
(riješeno) Ne otvara particiju na dvoklik, izbacuje Open With prozor
Pozdrav svima. Nisam siguran da li mi je ovo prvi post ovde ali je ipak problem. Naime, od jutros mi se ne mogu otvoriti particije hard diska preko dvoklika, pa čak ni desni -> Open, već isključivo desni -> Explore. Dostupne su mi sve destinacije, kucajući ih u Address Bar-u. Čini mi se ujedno da ne mogu pregledati skrivene fajlove podešavajući ih u Folder Options. Prešao sam kompjuter windows defragmentacijom, hijackthis aplikacijom, Tune Up utility-jem, Spy Bot S&D-om i još uvijek ne mogu riješiti kvar. Radi se o Win XP 32 SP3. Ako je neko imao takav problem te zna šta trebam uraditi prije reinstala, zahvaljujem unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne mozes otvorit disk/particiju vjerojatno zbog (autorun.inf), kojeg si pokupio sa nekog sticka ili cega vec. Baci oko na ovu temu, i instaliraj Malwarebytes pa napravi i sa njim jedan full scan, nakon sta odradis ovo sa autorunom. Show Hidden Files and Folders Option Missing or Does Not Work Ili ako ne zelis "kopat" po registryu mozes od tu skinut gotovu skriptu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
moguče rješenje
Najvjerojatnije imaš virus,skeniraj sa malwarebyte antivirusom, evo ti link http://www.mediafire.com/?xx3tfmdnz3n |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() I jos uploadas MB na mediafire, a 2 posta povise je linkano.. |
||
![]() |