|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
brisanje bit defendera 8 i ISDN drivera
posto sam bio kod frenda an isdn-u da mi skine updejtove za css onda je pouknuo svog asusa unutra i instalirali smo drivere,danas mi je vratio komp i sad ja stavim nazad modem i nemogu se spojit na net,uredno prepozna modem i sve drivere instaliram a ono javlja neki error,pod propatries kad se spajam na net imam ISDN ono 1 kanal ili 2 kanala i mode,tamo stavljam kvacice,sad ja maknem kvacice sa isdna i stavim an modem i opet nece,a u add/removw programs nemam nikakav isdn utility niti u control panelu nemam isdn ali jos uvjek ga vidim tamo kad se ocu spojit,pitanje je kak da to maknem? 2.posto mi je isteko bit defender 8 ja ga ocu maknut sa kompa a ono opet u add/remove nemam bit defender 8,rucno ga nemogu izbrisat jedino cu probat iz safe moda,ali zasto ga nemogu ovako izbrisat,ni oni utilityju ga nemogu maknut oni kao "uninstaleri " i tes sheme,aj pomagajte!! tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Za ono bez 1. Imaš u driverima neki file koji služi za deinstall. Pročitaj readme.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|