|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() da li možda netko zna kako promijenit jezik na sedmici ako je ona došla s laptopom. HP Pavilion dv-6 Točnije kupio sam laptop u italiji i trenutno je na njemu instalirana win 7 64-bit home. Naravno sve je na talijanskom, i neznam kako promjeniti tj. instalirati engleski jer mi pod jezik/tastature ne nudi opciju install nekog druogog jezika kao što mi nudi win 7 ulitmate koji mi je istaliran na kompu. Zar je moguće da su toliki idioti i onemogućili promjenu jezika ako laptop dolazi s instaliranim win 7 za određeno tržište ????? pozdrav |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Nisu idioti, nego si dobio talijansku sedmicu, nije to ko igra ili programcic da ima izbor jezika... talijanski Win7 DVD je cijeli talijanski i kao takav posebno izdanje, isto kao i HR, ENG i sl. Home verzija. Ako imas ultimate, mos skidat language packove, pa mijenjat jezike ako te volja.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ne trabunjaj gluposti koje neznas... jezik se na svim win može promijenit instaliranjem language packa ... kao što se na hrvatskom win7 može birat slovenski,bosanski, engleski, bez instaliranja packa tako se može na svima jedino što neki imaju zaključanu opciju kao ovaj win 7 talijanski |
![]() |
![]() |
#4 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
"Windows 7 Multilingual User Interface Pack (MUI).* Windows 7 MUIs provide a translated version of most of the user interface. MUIs require a license to be used and are only available in Windows 7 Ultimate and Windows 7 Enterprise." Tvoj je Home edition. Pa sad trabunjao ja ili ne, tako pise na Microsoft siteu ![]()
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
MUI+Vistalizator |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa onda prebacuj. Ja znam da talijanski neces prebacit na home (a nije da ih nisam probao). Kod viste je bila druga prica.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|