![]() |
Promjena jezika windows 7 ???
da li možda netko zna kako promijenit jezik na sedmici ako je ona došla s laptopom.
HP Pavilion dv-6 Točnije kupio sam laptop u italiji i trenutno je na njemu instalirana win 7 64-bit home. Naravno sve je na talijanskom, i neznam kako promjeniti tj. instalirati engleski jer mi pod jezik/tastature ne nudi opciju install nekog druogog jezika kao što mi nudi win 7 ulitmate koji mi je istaliran na kompu. Zar je moguće da su toliki idioti i onemogućili promjenu jezika ako laptop dolazi s instaliranim win 7 za određeno tržište ????? pozdrav |
Nisu idioti, nego si dobio talijansku sedmicu, nije to ko igra ili programcic da ima izbor jezika... talijanski Win7 DVD je cijeli talijanski i kao takav posebno izdanje, isto kao i HR, ENG i sl. Home verzija.
Ako imas ultimate, mos skidat language packove, pa mijenjat jezike ako te volja. |
Citiraj:
|
"Windows 7 Multilingual User Interface Pack (MUI).* Windows 7 MUIs provide a translated version of most of the user interface. MUIs require a license to be used and are only available in Windows 7 Ultimate and Windows 7 Enterprise."
Tvoj je Home edition. Pa sad trabunjao ja ili ne, tako pise na Microsoft siteu :stoopid: |
Citiraj:
|
MUI+Vistalizator
|
Pa onda prebacuj. Ja znam da talijanski neces prebacit na home (a nije da ih nisam probao). Kod viste je bila druga prica.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |