|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Nazalost nije sve pojeftinilo.512Mb Kingmax Hardcore 500 sam kupio u Ve-milu prije 3 mjeseca za 720kn sada kosta 732kn, no srecom u HgSpotu je 704kn. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pa baš nije ni neka velika ušteda. Ostane ti taman za dvije pive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Hmmm Tražim 2x512 DDR, ne pitam baš za cijenu nego da mi daju pa nigdje nema. U cjeniku ima a ispuruka BIT ĆE..... MBO+CPU navlaće vlagu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad sam i je pogleda. Većinom su, barem u Linksu, pojeftinile za 10%. Kaj se zbiva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pa jel na kraju kupujete tu memoriju ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
pa sky kupujemo,hebo sam da pare skupim!nije lako 800kn nazicat od staraca...a sad cu curu nazicat 100kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
komer, pale su cijene 256 mb modulima...što je i logično. Jel na kraju vas dvojica kupujete tu memu, ništa se ne javljate. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Zvao danas links u 10 sati: Corsaira nema! A-Data nema! OCZ ima 2x512 MB 1640,29 kn ali upitno hoće bit kad dođem sutra! Zovite pa provjerte Znači nemoš birat već kaj ima uzmu ili ostavi |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||
Moderator
|
Zna neko mozda kak se ponasa taj GEIL, odnosno kolko se da dizat i s kojim latencijama, posto ima alu HS izgleda primamljivo a jos je i cijena pristupacna? edit: ako to ovako dobro ide kao sto pise ovdje onda je taj GEIL definitivno isplativ.... mislim za te novce da ide na 260 je savrsenstvo. Iskopo sam cak i filmic o testu tog rama, rezultati su hebeni (255 - 2.5-3-3-7 2.8V) filmic mozete ovdje skiniti (8mb)
Zadnje izmijenjeno od: Srky. 14.03.2005. u 02:55. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Ja tu memoriju nisam uspio natjerati da radi na CAS2 na 400 MHz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Srky, imaš PM, a zaboravio sam ti nešto reći. Ta serija za koju si ti našao testove je stara, ona koju ja imam. Naime, navodno, ova nova (memorija) nije tako dobra i nema one srebrne kopče,tj. po tome ćeš ih razlikovati.E sad kad bi netko imao ove nove module, stvar bi bila puno jasnija...
![]() |
#19 |
Guest
|
Ne, test na linku je test nove generacije. Ne znam kako su oni dobili te rezultate, ja samo znam kako je moja radila, a Hrvoje iz Linksa, koji je također kupio tu memoriju nije ju uspio kloknuti... edit : aha, evo : " also tried running at CAS 2 but even at the stock 200MHz the system refused to POST." Ja kad sam vidio da neće postati na CAS2 više nisam ni gledao dokle ide po SPDu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||||||
Moderator
|
Samo malo postoje dvije vrste tog GEIL Value rama: ![]() GEIL Value (stari) ![]() GEIL Value Dual Channel (novi) E sad je pitanje konkretno koji je od ta dva bolji odnosno koji uzeti, ovaj stari ima u Linksu u cjeniku a ovaj drugi novi ima u Formelu, cijena im je ista (priblizno)? Ja sam naso review-ove od ovog novog gdje jasno pise da idu na 255 fsb stabilno e sad jel to patka il nije nemogu sa sigurnoscu reci, neznam sad jel to lutrija s tim GEIL-om ko sa Kingmaxom ili su na svakim isti chipovi.
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
Samo je slika "starog" GEIL Value u Linksu, prodaju se "nove" verzije i "stare" nećeš nigdje naći u dućanu. Znam jer sam prekopao sve dućane u potrazi za tom "starom"memorijom. Kažem, i tip u reviewu govori da nije uspio natjerati na CAS2 "nove", što se slaže sa mojim iskustvima. Kad sam vidio da ne može raditi na CAS2 i da ne radi sa "starom" u DC-u na stock postavkama, vratio sam ju. Inače, sa "starom" sam bio oduševljen, na 210 MHz je radila bez greške na 420 MHz na CAS2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||||||||||
Moderator
|
Pa cuj meni ni nije bitno da radi na CAS2, samo me zanima da li stvarno radi na tih 255 na 2.5-3-3-7 ili ne?
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
Ne znam, ne mogu ti pomoći jer sam u doba kad sam imao GEIL posjedovao NF7-S koja nije baš išla visoko što se tiče FSBa, a nije mi se isplatilo ići u asinkroni mod rada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||||
Moderator
|
Hm... kazu u Linksu da nemaju vise tog GEIL-a, tek za 20-tak dana ce ga kao dobit. Kad bi se barem moglo posudit iz Formela taj GEIL pa testirat malo i vidjet kak se ponasa ali hebiga... ![]() Mozda bi dobar prijedlog bio da Ozren malo"posudi" koju plocicu tog rama i mozda jos nekog tipa BEST BUY pa ga malo istestira i napise neku malu recenziju i dojmove ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||||||
Moderator
|
Kupi pa cemo znat jel valja ![]() Neznam al nemoj se zaljetat, cujem od nekih ljudi da je totalna pljuga i da ne radi bas tako ko onaj na testu nego puno losije, u prijevodu nije ni za k***c ![]() Ja sam naso 2x256 GEIL Value ("starih") i to su provjereno dobri rami samo sto ih tesko naci, valjd ce stici ovaj tjedan pa budem reko dojmove.
![]() |
![]() |
#30 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
GoodRAM PC3200 512 MB 363 krznaša 3 god garancija ![]() ![]() ![]() Ve-mulj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas