|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
(riješeno) Porast temperature VGA i problem s napajanjem
Poz! Ovo je screenshot temperatura čim sam upalio komp (slika lijevo),ovo su temperature (slika desno)) nakon samo 10min igranja MW2 pojavili su se raznobojni kvadratići ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gainwarder. 27.03.2010. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
najvjerovatnije hladnjak ne sjeda kako treba (sto se tice temperatura), i/ili je memorija pred smrti, i/ili ima neka nekompatibilnost na relaciji maticna-graficka. najbolje - rastavi cijelo hladenje, ispusi sve ako ima prasine, promijeni pastu i kod uvrtanja vijaka pazi da su ravnomjerno stegnuti (ne odjednom zavrnuti maksimalno). i da, corsair (ako je ispravan) mora i moze vuci podosta jacu konfu od ove tvoje, bez obzira na par ventilatora koju su prakticki zanemarivi potrosaci ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Upravo sam stavio novu pastu - Arctic Silver Ceramique,istu količinu kao i na proc.,valjda je u redu tako ,jel ta pasta u redu? Jako je gusta,teško se razmaže za razliku od Arctic Silvera 5ice,kojeg nije bilo u dučanu pa sam kupio Ceramique.Temp je pala,sad je nakon 10min igranja MW2 65-67°C ,sa stock coolerom,stock pastom nisam vidio temperaturu grafe iznad 55°C ni nakon 4-satnog igranja GTA 4 na med-high.Vent stalno vrti na 1900rpm,i okrenut je prema hladnjaku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
(Riješeno) Morao sam skinuti pasivni hladnjak sa VRAMa koji je smetao heatpipeu,tako i bazi da ravnomjerno 'sjedne' na gpu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|