|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Nemogu spoiti ekran
Imam stari crt 22" koji koristim ga jer je veliki ali nemogu ga spojiti na novu graficku promijenio pc i nece konektor na agp grafickoj paso a sada na novoj pciexpesici nemogu spojiti.Na novom konektoru pise dvi na desnoj strani ima ravni plostnati konktor i iznad i ispod ima po dva pina a na novoj kartici nema tih konektora tj ima zatvoreno nemogu spojiti nemogu ugurati u slot od nove graficke. 1.Dali da pokidam te konektore na kablu ili dali netko zna za sto sluze 2da probusim rupice na na konektoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Jao majko mila ja te nisam ništa skužio. ![]() ![]() Daj mi reci koju karticu imaš? Brand kartice, model. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Nista tragicno. Ako kartica ima DVI a ti koristis stari CRT pretpostavka je da ga preko crt/dvi adaptera spajas na istu. Kupi drugi adapter (oko 30 kuna) i prst u uho.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imaš karticu sa 2x DVI konektorima (bijeli), a monitor koristi VGA (DSUB-15 - plavi) konektor. Prvi je digitalni, drugi analogni. S karticom si vjerojatno dobio DVI>VGA adapter i koristi to, ako nisi skoči do dućana i kupi (nije skup 10-20kn valjda).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|