![]() |
Nemogu spoiti ekran
Imam stari crt 22" koji koristim ga jer je veliki ali nemogu ga spojiti na novu graficku promijenio pc i nece konektor na agp grafickoj paso a sada na novoj pciexpesici nemogu spojiti.Na novom konektoru pise dvi na desnoj strani ima ravni plostnati konktor i iznad i ispod ima po dva pina a na novoj kartici nema tih konektora tj ima zatvoreno nemogu spojiti nemogu ugurati u slot od nove graficke.
1.Dali da pokidam te konektore na kablu ili dali netko zna za sto sluze 2da probusim rupice na na konektoru |
Jao majko mila ja te nisam ništa skužio. :D Zasad ti mogu reći samo - NEMOJ NIŠTA BUŠITI :D
Daj mi reci koju karticu imaš? Brand kartice, model. |
Mislim da bi bilo najpametnije da to slikas pa da vidimo o cemu se radi.
Slikaj kabel na monitoru i konektrore na grafickoj. |
Nista tragicno. Ako kartica ima DVI a ti koristis stari CRT pretpostavka je da ga preko crt/dvi adaptera spajas na istu.
Kupi drugi adapter (oko 30 kuna) i prst u uho.... |
Ja sam uvijek taj adapter dobio uz karticu. I za Boga miloga, nemoj ništa gurat na silu, ak nejde nejde.
|
Busi rupe,bor masina u ruke i udri!
|
Imaš karticu sa 2x DVI konektorima (bijeli), a monitor koristi VGA (DSUB-15 - plavi) konektor.
Prvi je digitalni, drugi analogni. S karticom si vjerojatno dobio DVI>VGA adapter i koristi to, ako nisi skoči do dućana i kupi (nije skup 10-20kn valjda). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:50. |