|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dead Island: Riptide
Idući mjesec nam stiže novi Dead Island: Riptide. Traileri izgledaju super. Soundtrack je još uvijek - odličan. Nakon jedinice koja je bila jedno od najugodnijih iznenađenja te godine, sa nestrpljenjem iščekujem nastavak.
![]() |
#2 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mogli bi bacit Dead Island co-op sad koji dan, Narsile? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
odlično, jedinica je bila genijalna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
A bome ste potrefili vi, pred par dana odigrao sa frendom u coopu igru, jedva smo se prisilili završiti ju koliko je buggy igra. Frendu nestao najbolji weapon usred crafta moda (popušio i base item i matse kod crafta), meni par uber weapona završilo van dosega (igram Logana sa throwingom). Za jednom u komadu proći dosta dobra igra, ali poslije toga definitivno treba pauza od bugova kojih igra ima ohoho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Hmm, recenzije baš i nisu najbolje: http://www.metacritic.com/game/pc/de...critic-reviews
![]() |
#10 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Izgleda da je više negativnoga vezano za sličnost s prvim nastavkom bez puno noviteta. Ako su gameplay, fizika, sandbox i grafika na razini, ili bolji u odnosu na jedinicu isprobat ću.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Kao da igram ekspanziju,a ne novu igri. Malkice bolja grafika i fizika,sve ostalo skoro pa identično Ali posto volim taj tip igara,igram do kraja Btw.vama sa znj verzijama,ako crasha,stavite u opcijama only singleplayer: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja pojma nemam koja je fora, al kretanje je ocajno, autoaim je jos veca katastrofa, sve nekako sporo ide. A FPS je 60 ravno, to je glatko kos taklo. Gameplay je isti kao i prvi dio, al se ne sjecam da se tamo ovako ocajno micalo, zapinjalo za svaki qrac od okolisa. Ja cu cekat koji patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Dosadilo za 10 min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Par stvari,wtf vrijeme se mijenja u roku sekunde,ono igram i odjednom krene kisa i za pola minute opet suncano ![]() ovo debilno respawnanje zombija me toliko zivcira,tipa posalje te lik po gorivo,odes do benzinske i recimo moras ici,ubijes thuga,ostavis kanister i izadjes iz igre,eto te opet nazad pred vratima i bori se sa zombijima,svugdje se respawnali igram kao ona crnkinja,primarno oruzje,igram vec 2-3 sata,nigdje pojma o vatrenom oruzju osim flare gun,gdje da kupim/nabavim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Nakon kojeg sata muke sa igrom, kretanje uzas, zapinjes za sve zivo, tromo okretanje, ma opca katastrofa kad predjes sa bilo kojeg shootera na ovo. Inventorij kao u prvom djelu, znaci ocjan. A autoaim na melee me zivcira jer neda headshotove. Fov je debilnih 60ak i treba radit puste gluposti da se to sredi. Overall od prvog djela nisu nista ispravili, jos mi se cini da je situacija i gora. Kako sam prvi dio presao 2 puta ni sam neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Igrao kojih sat vremena, ma uzas... ![]() Ovo se ne moze nazvati novom igrom, ovo je DLC, mislim 40€ za prakticki istu igru ko prvi dio koja je jos k tome u gorem stanju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ako ništa drugo, navodno barem onaj DI fix tool radi kak spada pa se velika većina toga da srediti. Istina da su poslije tolko vremena stvarno mogli srediti nastavak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ako moram povuc 3rd party fixeve i toolove za igru koja je u startu jedva igriva, onda kvragu sve. DI 1.0 nije bio ovako bugovit i problematican. Izdali su novu kampanju u engineu od prosloga sa ama bas svim bugovim iz 1.0 verzije em su dodali nove. U danasnje vrijeme je ovo traljavo do suza. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|