![]() |
Dead Island: Riptide
Idući mjesec nam stiže novi Dead Island: Riptide.
Traileri izgledaju super. Soundtrack je još uvijek - odličan. Nakon jedinice koja je bila jedno od najugodnijih iznenađenja te godine, sa nestrpljenjem iščekujem nastavak. |
Mogli bi bacit Dead Island co-op sad koji dan, Narsile? :D
|
Ufff, morao bi ga ponovo skinut i instalirat. Al moglo bi se. :D
|
odlično, jedinica je bila genijalna :)
|
Krenio co op sa ekipom ima par dana vec ovo ce bit bomba :D
|
A bome ste potrefili vi, pred par dana odigrao sa frendom u coopu igru, jedva smo se prisilili završiti ju koliko je buggy igra. Frendu nestao najbolji weapon usred crafta moda (popušio i base item i matse kod crafta), meni par uber weapona završilo van dosega (igram Logana sa throwingom).
Za jednom u komadu proći dosta dobra igra, ali poslije toga definitivno treba pauza od bugova kojih igra ima ohoho :D |
Ja isto igram logana RAGE :D
|
Igrao sam 1. i odlicnq je bila, dug gameplay, bez lagga, par bug-ova, odlicna grafika sad cemo vidjet kakav ce ''Nastavak''
Sad koliko gledam zahtjevanja nisu velika, malo veca neg za prvi dio :) |
Hmm, recenzije baš i nisu najbolje:
http://www.metacritic.com/game/pc/de...critic-reviews |
Izgleda da je više negativnoga vezano za sličnost s prvim nastavkom bez puno noviteta.
Ako su gameplay, fizika, sandbox i grafika na razini, ili bolji u odnosu na jedinicu isprobat ću. |
Kao da igram ekspanziju,a ne novu igri.
Malkice bolja grafika i fizika,sve ostalo skoro pa identično Ali posto volim taj tip igara,igram do kraja Btw.vama sa znj verzijama,ako crasha,stavite u opcijama only singleplayer: ;) |
Ja pojma nemam koja je fora, al kretanje je ocajno, autoaim je jos veca katastrofa, sve nekako sporo ide.
A FPS je 60 ravno, to je glatko kos taklo. Gameplay je isti kao i prvi dio, al se ne sjecam da se tamo ovako ocajno micalo, zapinjalo za svaki qrac od okolisa. Ja cu cekat koji patch. |
Dosadilo za 10 min :(
|
Odlična igra u društvu (co-op) isto kao i prvi dio, ne sječam se kad sam zadnji put igrao neku igru a da nije bila co-op..
|
Par stvari,wtf vrijeme se mijenja u roku sekunde,ono igram i odjednom krene kisa i za pola minute opet suncano :stoopid:
ovo debilno respawnanje zombija me toliko zivcira,tipa posalje te lik po gorivo,odes do benzinske i recimo moras ici,ubijes thuga,ostavis kanister i izadjes iz igre,eto te opet nazad pred vratima i bori se sa zombijima,svugdje se respawnali igram kao ona crnkinja,primarno oruzje,igram vec 2-3 sata,nigdje pojma o vatrenom oruzju osim flare gun,gdje da kupim/nabavim ? |
Nakon kojeg sata muke sa igrom, kretanje uzas, zapinjes za sve zivo, tromo okretanje, ma opca katastrofa kad predjes sa bilo kojeg shootera na ovo.
Inventorij kao u prvom djelu, znaci ocjan. A autoaim na melee me zivcira jer neda headshotove. Fov je debilnih 60ak i treba radit puste gluposti da se to sredi. Overall od prvog djela nisu nista ispravili, jos mi se cini da je situacija i gora. Kako sam prvi dio presao 2 puta ni sam neznam. |
Igrao kojih sat vremena, ma uzas... :puke: Opet su radili dramaticni trailer, jer su skuzili da ljudi puse te fore.
Ovo se ne moze nazvati novom igrom, ovo je DLC, mislim 40€ za prakticki istu igru ko prvi dio koja je jos k tome u gorem stanju. :nono: |
Citiraj:
Ako ništa drugo, navodno barem onaj DI fix tool radi kak spada pa se velika većina toga da srediti. Istina da su poslije tolko vremena stvarno mogli srediti nastavak :nono: |
Ako moram povuc 3rd party fixeve i toolove za igru koja je u startu jedva igriva, onda kvragu sve. DI 1.0 nije bio ovako bugovit i problematican.
Izdali su novu kampanju u engineu od prosloga sa ama bas svim bugovim iz 1.0 verzije em su dodali nove. U danasnje vrijeme je ovo traljavo do suza. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43. |