PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Dead Island: Riptide (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=245858)

hammer_of_thor 21.03.2013. 16:24

Dead Island: Riptide

Idući mjesec nam stiže novi Dead Island: Riptide.
Traileri izgledaju super.
Soundtrack je još uvijek - odličan.

Nakon jedinice koja je bila jedno od najugodnijih iznenađenja te godine, sa nestrpljenjem iščekujem nastavak.

Alph4Dawg 21.03.2013. 17:05

Mogli bi bacit Dead Island co-op sad koji dan, Narsile? :D

hammer_of_thor 25.03.2013. 11:49

Ufff, morao bi ga ponovo skinut i instalirat. Al moglo bi se. :D

Spikeman 25.03.2013. 13:31

odlično, jedinica je bila genijalna :)

rap_4_life 25.03.2013. 15:10

Krenio co op sa ekipom ima par dana vec ovo ce bit bomba :D

potemkin.hr 26.03.2013. 00:09

A bome ste potrefili vi, pred par dana odigrao sa frendom u coopu igru, jedva smo se prisilili završiti ju koliko je buggy igra. Frendu nestao najbolji weapon usred crafta moda (popušio i base item i matse kod crafta), meni par uber weapona završilo van dosega (igram Logana sa throwingom).
Za jednom u komadu proći dosta dobra igra, ali poslije toga definitivno treba pauza od bugova kojih igra ima ohoho :D

rap_4_life 26.03.2013. 00:26

Ja isto igram logana RAGE :D

Cico96 30.03.2013. 14:49

Igrao sam 1. i odlicnq je bila, dug gameplay, bez lagga, par bug-ova, odlicna grafika sad cemo vidjet kakav ce ''Nastavak''
Sad koliko gledam zahtjevanja nisu velika, malo veca neg za prvi dio :)

fler 23.04.2013. 11:53

Hmm, recenzije baš i nisu najbolje:
http://www.metacritic.com/game/pc/de...critic-reviews

Drvoje 23.04.2013. 16:15

Izgleda da je više negativnoga vezano za sličnost s prvim nastavkom bez puno noviteta.
Ako su gameplay, fizika, sandbox i grafika na razini, ili bolji u odnosu na jedinicu isprobat ću.

blava 23.04.2013. 21:17

Kao da igram ekspanziju,a ne novu igri.
Malkice bolja grafika i fizika,sve ostalo skoro pa identično
Ali posto volim taj tip igara,igram do kraja
Btw.vama sa znj verzijama,ako crasha,stavite u opcijama only singleplayer: ;)

BladeRy 24.04.2013. 14:23

Ja pojma nemam koja je fora, al kretanje je ocajno, autoaim je jos veca katastrofa, sve nekako sporo ide.
A FPS je 60 ravno, to je glatko kos taklo. Gameplay je isti kao i prvi dio, al se ne sjecam da se tamo ovako ocajno micalo, zapinjalo za svaki qrac od okolisa. Ja cu cekat koji patch.

tonisostaric 24.04.2013. 23:27

Dosadilo za 10 min :(

kameni_zg 25.04.2013. 00:59

Odlična igra u društvu (co-op) isto kao i prvi dio, ne sječam se kad sam zadnji put igrao neku igru a da nije bila co-op..

blava 25.04.2013. 01:07

Par stvari,wtf vrijeme se mijenja u roku sekunde,ono igram i odjednom krene kisa i za pola minute opet suncano :stoopid:

ovo debilno respawnanje zombija me toliko zivcira,tipa posalje te lik po gorivo,odes do benzinske i recimo moras ici,ubijes thuga,ostavis kanister i izadjes iz igre,eto te opet nazad pred vratima i bori se sa zombijima,svugdje se respawnali

igram kao ona crnkinja,primarno oruzje,igram vec 2-3 sata,nigdje pojma o vatrenom oruzju osim flare gun,gdje da kupim/nabavim ?

BladeRy 25.04.2013. 07:36

Nakon kojeg sata muke sa igrom, kretanje uzas, zapinjes za sve zivo, tromo okretanje, ma opca katastrofa kad predjes sa bilo kojeg shootera na ovo.
Inventorij kao u prvom djelu, znaci ocjan. A autoaim na melee me zivcira jer neda headshotove.
Fov je debilnih 60ak i treba radit puste gluposti da se to sredi. Overall od prvog djela nisu nista ispravili, jos mi se cini da je situacija i gora.

Kako sam prvi dio presao 2 puta ni sam neznam.

veve 25.04.2013. 12:23

Igrao kojih sat vremena, ma uzas... :puke: Opet su radili dramaticni trailer, jer su skuzili da ljudi puse te fore.
Ovo se ne moze nazvati novom igrom, ovo je DLC, mislim 40€ za prakticki istu igru ko prvi dio koja je jos k tome u gorem stanju. :nono:

potemkin.hr 25.04.2013. 13:32

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2384002)
Nakon kojeg sata muke sa igrom, kretanje uzas, zapinjes za sve zivo, tromo okretanje, ma opca katastrofa kad predjes sa bilo kojeg shootera na ovo.

Kod prvog dijela prvih par dana ovo uopće nije bio problem kod US verzije :D

Ako ništa drugo, navodno barem onaj DI fix tool radi kak spada pa se velika većina toga da srediti. Istina da su poslije tolko vremena stvarno mogli srediti nastavak :nono:

BladeRy 26.04.2013. 07:51

Ako moram povuc 3rd party fixeve i toolove za igru koja je u startu jedva igriva, onda kvragu sve. DI 1.0 nije bio ovako bugovit i problematican.
Izdali su novu kampanju u engineu od prosloga sa ama bas svim bugovim iz 1.0 verzije em su dodali nove. U danasnje vrijeme je ovo traljavo do suza.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43.