|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Instalacija WIN7 - ne vidi disk pri instalaciji
Danas krenio inst win 7 na disku 410as (speedy) i odmah u samom startu problemi...tj kad dodem do djela da odaberem disk za inst.... nije mi prikazan doticni, vidi ostale (wd640, Seagate320) ali ne seagate250. Na identicnoj sati i struji mi je bio jedan od 200gb kojeg sam na kraju vratio jer su winsi na njega instalirani - tako da nije do kablova. Na kraju sam sve iskljucia samo njega ostavio pa opet nista.... Stvar je zanimljivija sa tim da kad dignem winse sa drugog hdd-a (ovi sta sam vratio od prije) a Speedy ustekan onda mi ga windovsi prepoznaju i uredno prikazu kao 4hdd.... radi bez problema.....testira sa hdtune-om i nema niti jedne greske.... Dajte molim vas pomagajte jer nemam pojma kako da to osposobim a navdno sa hdd-om sve u redu pa mi nije jasno..... Problem rijesen. Ako tko bude imao slicni problem neka obrati pozornost na sljedece: Winsi su prikazivali da je disk bio u NFTS ..... ali nije jer u HD tuneu mi je bilo prikazano da je FAT16 tako da sam u disk managementu obrisao volumen i nanovo formatirao te dodao ga kao novi disk.... Formatiranje iz explorera na desni klik nije pomoglo tako da ga je trebalo skroz obrisat pa ...kao sto sam naveo vec.... Zadnje izmijenjeno od: Sonic1984. 17.01.2010. u 21:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|